weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Gündem Interpol’ün Kırmızı Bültenle Aradığı Kaçakçı Kırıkkale’de Kıskıvrak Yakalandı!

Interpol’ün Kırmızı Bültenle Aradığı Kaçakçı Kırıkkale’de Kıskıvrak Yakalandı!

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Avusturya uyruklu uyuşturucu kaçakçısı H.B., Kırıkkale'de saklandığı adreste yakalandı.

Interpol’ün Kırmızı Bültenle Aradığı Kaçakçı Kırıkkale’de Kıskıvrak Yakalandı!

Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Avusturya uyruklu uyuşturucu kaçakçısı H.B., Kırıkkale'de saklandığı adreste yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubeleri, kentteki aranan suçluların yakalanmasına yönelik başlattığı çalışma kapsamında H.B.'nin yerini tespit etti. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan H.B., polisteki işlemlerinin ardından geri gönderme merkezine sevk edildi.

Interpol Kırmızı Bülteni ile Aranıyordu

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Avusturya uyruklu uyuşturucu kaçakçısı H.B., Kırıkkale’de saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü’nün Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri ve Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şubeleri'nin ortak çalışması sonucu tespit edilen H.B., düzenlenen baskında gözaltına alındı.

Geri Gönderme Merkezine Sevk Edildi

Gözaltına alınan H.B., polisteki işlemlerinin ardından geri gönderme merkezine sevk edildi. Bu operasyon, Interpol’ün arananlar listesindeki suçluların yakalanması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT’ten Fransa’daki PKK Yapılanmasına Ağır Darbe: Denis Daniel Korkmaz Türkiye'de Yakalandı!

MİT’ten Fransa’daki PKK Yapılanmasına Ağır Darbe: Denis Daniel Korkmaz Türkiye'de Yakalandı!