weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Masterchef’te Beyza şoku, eleme adayı netleşti! Beyza adeta çıldırdı

Masterchef’te Beyza şoku, eleme adayı netleşti! Beyza adeta çıldırdı

MasterChef Türkiye’de haftanın ilk eleme adayları belli oldu. Mavi Takım’ın hareketine sinirlenen Beyza, "Bu yaptığınız saygısızca!" diyerek tepkisini dile getirdi. Detaylar haberimizde!

Masterchef’te Beyza şoku, eleme adayı netleşti! Beyza adeta çıldırdı

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde haftanın ilk eleme adayları belirlendi. Ancak geceye damga vuran olay, Beyza'nın Mavi Takım'a sert tepkisi oldu. "Siz şef misiniz?" diyerek sinirlenen Beyza, Mavi Takım’ın yaptığı bir harekete adeta çıldırdı.

Eleme Adayları ve Dokunulmazlık Kazanan Takım

Şeflerin esnaf lokantası yemekleri istediği takım oyunu sonrası, Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazandı. Mavi Takım'dan ise Şirin ve Kerem eleme potasına giden ilk isimler oldu. Ancak gecenin asıl dikkat çeken anı, Beyza’nın öfkesi oldu.

Beyza’dan Sert Tepki: "Bu Yaptığınız Saygısızca!"

Takımlar yemeklerini hazırlarken, Mavi Takım’ın Kırmızı Takım’ın tabaklarına bakması Beyza’yı kızdırdı. Beyza, “Siz şef misiniz? Gelip bakıyorsunuz, kendi yemeğinize bakın. Bu yaptığınız çok saygısızca!” diyerek sert bir çıkış yaptı.

Bireysel Dokunulmazlık ve Eleme Adayları

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Alper, haftanın ilk eleme adayı olarak Şirin’i potaya gönderdi. Oylama sonucunda Kerem, potaya giren ikinci isim oldu ve haftanın ilk eleme adayları belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sertab Erener İzmir konseri neden yok, iptal nedeni ortaya çıktı!

Sertab Erener İzmir konseri neden yok, iptal nedeni ortaya çıktı!