weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’den Şok Görüntüler! Son Hali Balon Gibi!

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’den Şok Görüntüler! Son Hali Balon Gibi!

Aylar sonra ilk kez görüntülenen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in, hastalığının ilerlediği gözlerden kaçmadı. Pensilvanya’daki örgüt kampından kaçırıldığı iddiaları sonrası yeni görüntüleri ortaya çıkan terörist başı, demans belirtileriyle dikkat çekiyor.

FETÖ Elebaşı Fetullah Gülen’den Şok Görüntüler! Son Hali Balon Gibi!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, uzun süre ortalarda görülmemesinin ardından yeni bir video ile ortaya çıktı. Örgütün yayın organları tarafından paylaşılan görüntülerde, Gülen’in sağlık durumunun giderek kötüleştiği ve hastalığının ilerlediği açıkça görülebiliyor. Demans hastalığının belirgin izlerini taşıyan terörist başı, son olarak bir araç içinde şoförüyle birlikte görüntülendi.

Gülen’in Hastalığı İlerledi

Siyah bir kazak giyen ve gözlerinin şiş olduğu görülen Fetullah Gülen, uzun süredir hakkında çıkan sağlık sorunları iddialarını doğrular nitelikte bir görüntü sergiliyor. Bakışlarındaki donukluk ve bitkin hali, demans (bunama) hastalığının ilerlediğine işaret ediyor. Gülen’in bu hali, bir dönem öldüğü yönündeki spekülasyonların da kaynağını oluşturmuştu.

FETÖ İçi Hesaplaşma ve Kaçırılma İddiaları

Gülen’in son görüntüleri, örgüt içinde süregelen iç hesaplaşmaların olduğu bir dönemde ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda, Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen tarafından yapılan açıklamalar, örgüt içinde ciddi bir kavganın yaşandığını ortaya koymuştu. Ebuseleme Gülen, FETÖ elebaşının örgüt kampından "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Ayrıca, Mustafa Özcan ekibinin örgüt içindeki dinleme faaliyetleri ve Gülen’in yerine geçme planları nedeniyle Pensilvanya kampının her yerine dinleme cihazları yerleştirildiği belirtilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Estetik olan Berdan Mardini gözünü sünnet derisine dikti! Selen Görgüzel’e rakip çıktı

Estetik olan Berdan Mardini gözünü sünnet derisine dikti! Selen Görgüzel’e rakip çıktı