weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Gündem Veysel Vurulmaz'ı kim öldürdü? İki çocuklardan birinin babası çıkmıştı! Caner o evden aktardı: Kötü koku var...

Veysel Vurulmaz'ı kim öldürdü? İki çocuklardan birinin babası çıkmıştı! Caner o evden aktardı: Kötü koku var...

Esra Erol'da programında izleyicileri şaşkına çeviren olay: Veysel Yurulmaz sokakta ölü bulundu! İkiz çocuklardan yalnızca birinin babası olduğu ortaya çıkan Veysel’in ölümüne dair detaylar ve evdeki şüpheli durumlar...

Veysel Vurulmaz'ı kim öldürdü? İki çocuklardan birinin babası çıkmıştı! Caner o evden aktardı: Kötü koku var...

Veysel Yurulmaz'ı Kim Öldürdü? İkiz Çocuklardan Birinin Babasıydı! Evde Kötü Koku Şüphesi

Esra Erol'da programında izleyiciyi şoke eden gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Veysel Yurulmaz, bir yıl önce boşandığı eşinin ardından sokakta ölü bulundu. DNA testiyle ikiz çocuklardan yalnızca birinin babası olduğu tespit edilen Veysel'in ölümü ise büyük soru işaretleri yarattı. Caner, Veysel'in son yaşadığı evden kötü koku ve şüpheli bulgularla ilgili detayları canlı yayında aktardı.

DNA Testiyle Ortaya Çıkan Gerçek

Aylar önce Betül Yurulmaz, Veysel tarafından aldatıldığını iddia ederek yardım istemişti. Yapılan DNA testi sonucunda ikiz çocuklardan yalnızca birinin babası olduğu ortaya çıkan Veysel ve Betül çifti, bu gelişmenin ardından boşandı.

Veysel Sokakta Ölü Bulundu

Esra Erol, Veysel'in boşandıktan tam bir yıl sonra sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı. Eski eşi Betül, Veysel'in ölümünün şüpheli olduğunu belirtti ve bazı suçlamalarla karşı karşıya kaldığını söyledi.

Evde Şüpheli Durumlar

Esra Erol ekibinden Caner, Veysel'in en son yaşadığı evden canlı yayın yaptı. Evde kötü koku ve şüpheli bulgular dikkat çekerken, Veysel’in kıyafetlerinin poşetlerle dışarı atıldığını da gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da Öğrencilere 8 Ay Ücretsiz Ulaşım Desteği Nasıl Alınır? Başvuru Şartları Neler?

İstanbul'da Öğrencilere 8 Ay Ücretsiz Ulaşım Desteği Nasıl Alınır? Başvuru Şartları Neler?