weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Gündem Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılmasında Çarpıcı Detay Ortaya Çıktı

Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılmasında Çarpıcı Detay Ortaya Çıktı

Cem Garipoğlu'nun mezarı açılıyor! 10 yıl sonra verilen bu kararın arkasındaki çarpıcı iddialar ve Garipoğlu ailesinin gizemli paylaşımları gündeme damga vurdu.

Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılmasında Çarpıcı Detay Ortaya Çıktı

2009 yılında vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması kararlaştırıldı. Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, gelişmeyi sosyal medya üzerinden duyurdu. 10 yıl aradan sonra Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın bu kararı vermesi, birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Garipoğlu ailesinin tartışmalı paylaşımlarının bu kararda etkili olduğu belirtildi.

Mezarın Açılmasına Neden Olan Çarpıcı Detay

Cem Garipoğlu'nun 2014 yılında Silivri Cezaevi'nde intihar ettiği açıklanmıştı. Ancak yıllar boyunca bu olayın gerçekliği sorgulanmaya devam etti. Şüphelerin artmasıyla birlikte, Garipoğlu'nun mezarının açılması ve DNA eşleştirmesi yapılması talebi gündeme geldi. Son gelişmelerde, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı bu talebi kabul etti.

Avukat Rezan Epözdemir, mezarın açılmasına sebep olan detayların başında, Garipoğlu ailesinin tartışmalı sosyal medya paylaşımlarının geldiğini açıkladı. Özellikle Münevver Karabulut'un öldürüldüğü koltukta aile üyelerinin poz vererek paylaşımlar yapması, kamuoyunda büyük tepki toplamış ve bu durum fethi kabir kararının en önemli gerekçelerinden biri haline gelmişti.

10 Yıl Sonra Mezarı Açılacak

Garipoğlu'nun ölümüne dair süregelen şüphelerin giderilmesi amacıyla yapılan başvurular sonucunda, mezarın açılması kararlaştırıldı. Epözdemir'in açıklamasına göre, Cem Garipoğlu'nun gerçekten intihar edip etmediği ve mezardaki kişinin o olup olmadığına dair yapılacak incelemelerle, kamuoyunda var olan soru işaretlerinin giderilmesi hedefleniyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MasterChef Türkiye’de 100 Bin TL’lik Ödülü Kazanan Yarışmacı Şoke Etti! İşte O İsim

MasterChef Türkiye’de 100 Bin TL’lik Ödülü Kazanan Yarışmacı Şoke Etti! İşte O İsim