weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Gündem Serhat Akın’a Beykoz'da Silahlı Saldırı Görüntüleri! Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Serhat Akın’a Beykoz'da Silahlı Saldırı Görüntüleri! Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Eski milli futbolcu Serhat Akın, Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Güvenlik kamerasınca kaydedilen saldırı anı ve Akın'ın sağlık durumu hakkında tüm detaylar.

Serhat Akın’a Beykoz'da Silahlı Saldırı Görüntüleri! Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Olay anı bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, bir spor programının çıkışında Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı. Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Saldırı Anı Güvenlik Kamerasında

Olay, Beykoz Kavacık Mahallesi Şehit Teğmen Ali Yılmaz Sokak'ta meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Akın’a binadan çıktığı sırada silahla saldırdı. Saldırı anı, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Koşarak Geldi, Motosikletle Kaçtı

Güvenlik kamerası kayıtlarında, Serhat Akın'ın bir arkadaşıyla binadan çıkarken hızla koşarak gelen saldırganın silahla ateş ettiği görülüyor. Olayın ardından saldırganın motosikletle hızla olay yerinden kaçtığı kaydedildi. Polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganların kimliğini belirlemek için soruşturmayı sürdürüyor.

Tedavisi Devam Ediyor

Saldırıda ayağından yaralanan Serhat Akın, olayın hemen ardından Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Serhat Akın'dan Sosyal Medyada İlk Açıklama

Olay sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akın, "Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe" diyerek sevenlerini bilgilendirdi. Akın’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda etkileşim aldı.

Polis Ekipleri Saldırganı Arıyor

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliğini belirlemek için polis soruşturması sürüyor. Olay yerindeki güvenlik kameralarının incelenmesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda saldırganın yakalanması için çalışmalar hızla devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılmasında Çarpıcı Detay Ortaya Çıktı

Cem Garipoğlu'nun Mezarının Açılmasında Çarpıcı Detay Ortaya Çıktı