weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Gündem TikTok Fenomeni Kübra Aykut 5. Kattan Atladı: Cinayet Mi İntihar Mı?

TikTok Fenomeni Kübra Aykut 5. Kattan Atladı: Cinayet Mi İntihar Mı?

TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul'da 5. kattan atlayarak intihar etti. Geriye bıraktığı mektup ve son paylaşımları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

TikTok Fenomeni Kübra Aykut 5. Kattan Atladı: Cinayet Mi İntihar Mı?

TikTok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de, yaşadığı lüks sitenin 5. katından atlayarak hayatına son verdi. Olayın ardından geriye bıraktığı intihar mektubu, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Aykut’un mektubundaki "Kendi hür irademle atladım" ifadesi, olayın cinayet olabileceği şüphesini gündeme getirdi.

Kendi Hür İrademle Atladım

Kübra Aykut’un bıraktığı veda mektubunda, "Nasıl da şaşırttım ama yine sizi" ifadeleri yer alırken, mektubun başlangıcındaki "kendi hür irademle atladım" cümlesi dikkat çekti. Sosyal medyada birçok kullanıcı, bu ifadenin olayın bir cinayet olabileceğine dair şüphe yarattığını dile getirdi.

Son Paylaşımlar ve Kilo Problemi

Olaydan 5 saat önce sosyal medya hesabından temizlik yaptığı anları paylaşan Aykut, 44 kiloya düştüğünden ve yemek yiyemediğinden bahsetmişti. Fenomenin bu son paylaşımı, intihar öncesi yaşadığı psikolojik zorluklara dikkat çekti.

Dilan Polat ve Engin Polat'ın Avukatıyla İlişkisi Ortaya Çıktı

Hayatını kaybeden fenomenin, Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya ile sevgili olduğu öğrenildi. Olayın ardından Dilan Polat'ın, hastaneye giderek Aykut’un naaşı hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benfica, Boavista’yı 3-0 Mağlup Etti! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Maça Damga Vurdu

Benfica, Boavista’yı 3-0 Mağlup Etti! Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Maça Damga Vurdu