weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Reha Muhtar'ın Sağlık Durumunu Nilüfer Açıkladı: "Durumu Gayet İyi, Daha İyi Olacak"

Reha Muhtar'ın Sağlık Durumunu Nilüfer Açıkladı: "Durumu Gayet İyi, Daha İyi Olacak"

Geçirdiği kaza sonrası entübe edilen ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında sevindirici bir gelişme yaşandı. Şarkıcı Nilüfer, Muhtar’ı hastanede ziyaret etti ve son durumunu paylaştı.

Reha Muhtar'ın Sağlık Durumunu Nilüfer Açıkladı: "Durumu Gayet İyi, Daha İyi Olacak"

19 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılan ünlü televizyoncu Reha Muhtar, yaşadığı ciddi sağlık sorunları nedeniyle bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. 20 Ağustos'ta entübe edilen Muhtar, geçtiğimiz hafta uyandırılmış ancak doktorlar pıhtı atma riski nedeniyle onu yeniden entübe etmişti. Son durumuna ilişkin açıklama, yakın dostu şarkıcı Nilüfer Yumlu’dan geldi.

Nilüfer: "Durumu Gayet İyi, Oturup Sohbet Ettik"

Nilüfer, Reha Muhtar'ı hastanede kızı Ayşe Nazlı ile birlikte ziyaret ettiğini ve sağlık durumu hakkında umut verici açıklamalarda bulundu. “Durumu gayet iyi, daha da iyi olacak. Biraz zamana ihtiyacı var” diyen Nilüfer, Muhtar'ın iyileşme sürecinde olduğunu belirtti. Şarkıcı, “Oturuyordu, biraz sohbet ettik” diyerek, Muhtar’ın genel durumunun iyi olduğunu gözlemlediğini ifade etti.

Taburcu olma tarihinin henüz netleşmediğini belirten Nilüfer, “Ne zaman taburcu olacağı belli değil. O konuda henüz bir şey söylemiyorlar” dedi. Reha Muhtar'ın iyileşme süreciyle ilgili olumlu düşüncelerini dile getiren Nilüfer, “Kendisini iyi gördüm, bu da beni rahatlattı. Onun için hastaneden rahat ayrılıyorum” diye konuştu.

Deniz Uğur İle İlgili Konuşmadı

Ziyaretin ardından Nilüfer, muhabirlerin Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur’un şikayetleriyle ilgili sorularını yanıtlamak istemedi. Deniz Uğur, oğlunun Nilüfer tarafından kaçırıldığı iddiasıyla şikayette bulunmuştu. Nilüfer, bu konuda açıklama yapmaktan kaçınarak, “Reha Muhtar'ın bu süreçle ilgili bilgisi yok” dedi.

Reha Muhtar’ın Sağlık Durumu Gelişmeleri Yakından Takip Ediliyor

Reha Muhtar’ın sağlık durumu hakkında kamuoyunun yakından bilgi sahibi olmasını sağlayan bu açıklamalar, sevenlerini bir nebze olsun rahatlattı. Muhtar'ın ne zaman taburcu olacağı ise merak konusu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mourinho'dan Okan Buruk Göndermesi! "Hakemlerle Arkadaş Olanlara İnanırsam, Giderim!"

Mourinho'dan Okan Buruk Göndermesi! "Hakemlerle Arkadaş Olanlara İnanırsam, Giderim!"