weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak'ın Uçak Skandalına Böyle Tepki Verdi! Ağzına Fermuar Çekti!

İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak'ın Uçak Skandalına Böyle Tepki Verdi! Ağzına Fermuar Çekti!

Şarkıcı İbrahim Tatlıses, uçakta olay çıkaran ve kara listeye alınan kızı Dilan Çıtak hakkında sorulan soruya susma işareti yaparak yanıt vermedi. Ünlü şarkıcı, basın toplantısında konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti.

İbrahim Tatlıses Kızı Dilan Çıtak'ın Uçak Skandalına Böyle Tepki Verdi! Ağzına Fermuar Çekti!

Geçtiğimiz günlerde, ünlü sanatçı Dilan Çıtak Tatlıses, Bodrum’dan İstanbul’a hareket eden bir yolcu uçağında olay çıkardı. Uçak iniş yaparken kedisinin miyavlaması nedeniyle kabin memuru ile tartışmaya giren Dilan Çıtak, kabin memurunun üzerine yürüyerek tehdit etti. Kabin memurunun şikayeti üzerine uçağa polis çağrıldı ve olay büyük yankı uyandırdı.

Uçakta Büyük Tartışma Çıktı

Uçağın İstanbul’a inişi sırasında yaşanan olayda, Dilan Çıtak Tatlıses, kedisini kucağına alınca kabin memuru tarafından uyarıldı. İkili arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü ve ünlü şarkıcının kabin memuruna tehditler savurduğu iddia edildi. Kabin memurunun şikayeti üzerine uçak, polis ekipleri tarafından karşılandı.

İbrahim Tatlıses Olayla İlgili Sessizliğini Korudu

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay, bir basın toplantısında İbrahim Tatlıses’e soruldu. Ünlü şarkıcı, kızının yaşadığı olay hakkında susma işareti yaparak yorum yapmaktan kaçındı. Görüntülerde Tatlıses'in ağzını kapatarak "konuşmayacağım" tavrı sergilemesi dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selçuk Bayraktar Saldırıdan 2 Gün Önce Uyardı! "Saatler, Telefonlar Bile Tehlikede!"

Selçuk Bayraktar Saldırıdan 2 Gün Önce Uyardı! "Saatler, Telefonlar Bile Tehlikede!"