weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Bebek Müjdesiyle Şaşırtan Karar! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlilik İçin Acil Mekan Arıyor

Bebek Müjdesiyle Şaşırtan Karar! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlilik İçin Acil Mekan Arıyor

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, anne olma hayaline kavuştuğu an evlilik kararı aldı. Sevgilisi Kaan Yıldırım ile bu mutluluğunu pekiştiren Deniz, Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ancak çiftin düğün için ani karar alması, uygun mekan bulma sürecinde zorluk yaşamalarına neden oluyor.

Bebek Müjdesiyle Şaşırtan Karar! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Evlilik İçin Acil Mekan Arıyor

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, anne olma hayaline kavuştuğu an evlilik kararı aldı. Sevgilisi Kaan Yıldırım ile bu mutluluğunu pekiştiren Deniz, Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ancak çiftin düğün için ani karar alması, uygun mekan bulma sürecinde zorluk yaşamalarına neden oluyor. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında ünlü çiftin bebek ve düğün hazırlıklarına dair detayları kaleme aldı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Bebek Bekliyor!

Anne olmayı çok isteyen güzel oyuncu Pınar Deniz, hamile olduğunu öğrendiği an evlilik için hazırlıklara başladı. Yakın çevresine göre Pınar Deniz, hamilelik müjdesini Ağustos başında aldı ve sevgilisi Kaan Yıldırım ile hiç vakit kaybetmeden düğün kararı aldılar. Eylül ayında evlenmeyi planlayan çift, mekan bulma konusunda acele etmelerine rağmen zorluk yaşıyor.

Kaan Yıldırım’ın Sade Düğün İsteği

Kaan Yıldırım, 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Boğaz’da gerçekleştirdiği görkemli düğünüyle hatırlanıyor. Ancak bu kez daha sade bir düğün yapmak istediği konuşuluyor. Yıldırım’ın sade düğün planı duyulurken, Pınar Deniz'in bu konuya nasıl yaklaşacağı ise merak konusu.

Düğün İçin Acil Mekan Arayışı

Bir anda evlilik kararı alan çift, Eylül ayındaki düğün için hızlıca mekan arayışına girdi. Mekan bulma sürecinde yaşadıkları zorluklar, çiftin hazırlıklarını hızlandırdı. Boğaz’da mı yoksa daha sakin bir mekanda mı evlenecekleri henüz netleşmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sandık Kokusu yayın günü bugün mü, ne zaman yeni sezon yayınlanacak?

Sandık Kokusu yayın günü bugün mü, ne zaman yeni sezon yayınlanacak?