weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Pınar Deniz'in bebeği erkek mi, cinsiyeti belli oldu mu? Eli karnında o pozu paylaştı!

Pınar Deniz'in bebeği erkek mi, cinsiyeti belli oldu mu? Eli karnında o pozu paylaştı!

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın sade nikah töreni sonrası hamilelik haberi magazin dünyasında yankı uyandırdı. Pınar Deniz'in paylaştığı fotoğraf, "Erkek bebek mi geliyor?" sorusunu gündeme getirdi.

Pınar Deniz'in bebeği erkek mi, cinsiyeti belli oldu mu? Eli karnında o pozu paylaştı!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın evliliği magazin dünyasında büyük ilgi gördü. Sade ve zarif bir törenle dünyaevine giren çift, düğünlerinin ardından sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Pınar Deniz’in 1.5 aylık hamile olduğu haberlerinin ardından paylaştığı fotoğraf dikkat çekti. Eliyle karnını tutarak verdiği poz kısa sürede takipçilerinden büyük ilgi gördü ve "Erkek bebek mi geliyor?" soruları havada uçuştu.

Pınar Deniz'in Hamileliği ve Bebek Yorumları

Roma’da gerçekleşen nikahın ardından Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin bebek bekledikleri haberleri yayıldı. 1.5 aylık hamile olduğu öğrenilen Pınar Deniz, belirginleşen karnını ilk kez sosyal medya takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımla birlikte takipçiler, bebeklerinin cinsiyetinin erkek olduğuna dair yorumlarda bulundu.

Sade Nikah Töreni ve İlk Hamilelik Fotoğrafı

Kaan Yıldırım ile evliliğini sade bir nikah töreniyle gerçekleştiren Pınar Deniz, düğünün ardından Paris'te yüzü olduğu markanın defilesine katıldı. Kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyuran oyuncunun paylaştığı karnını eliyle tutarak verdiği poz, hayranlarının beğenisini topladı.

Takipçilerden "Erkek Bebek Geliyor" Yorumları

Pınar Deniz’in son paylaştığı bu fotoğraf kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Takipçiler, fotoğrafın altına “Kesin erkek bebek geliyor” yorumları yaparken, ünlü çiftin heyecanlı bekleyişi devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gönül Dağı 146. Bölümde Taner’in Babası İrfan Ölecek mi? Yeni Fragman Yayınlandı!

Gönül Dağı 146. Bölümde Taner’in Babası İrfan Ölecek mi? Yeni Fragman Yayınlandı!