weather
27°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Pınar Deniz'den Bomba After Party Görüntüleri! En Güzelini En Sona Bırakmış...

Pınar Deniz'den Bomba After Party Görüntüleri! En Güzelini En Sona Bırakmış...

Yargı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Pınar Deniz, Roma'da Kaan Yıldırım ile dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda gelin, after partide giydiği ikinci gelinliğiyle göz kamaştırdı. 1.5 aylık hamile olan Deniz'in straplez elbisesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Pınar Deniz'den Bomba After Party Görüntüleri! En Güzelini En Sona Bırakmış...

Başarılı oyuncu Pınar Deniz ve meslektaşı Kaan Yıldırım, iki yıllık ilişkilerini 17 Eylül 2024'te Roma'da nikah masasına taşıdı. Sade bir törenle evlenen çift, sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Pınar Deniz’in nikah sonrası after party için giydiği ikinci gelinliği büyük ilgi gördü. Zarafetiyle göz dolduran Deniz, "En güzelini en sona saklamış" yorumlarıyla gündeme oturdu.

Roma’da Masalsı Nikah

30 yaşındaki Pınar Deniz ve 37 yaşındaki Kaan Yıldırım, nikahlarını İtalya’nın başkenti Roma'da sade bir törenle gerçekleştirdi. Pınar Deniz, tercihini ünlü modacı Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlikten yana kullanırken, damat Kaan Yıldırım ise beyaz ceketli bir takım elbise tercih etti.

Nefes Kesen After Party Elbisesi

Pınar Deniz’in after party'de giydiği straplez ve romantik tarzda tasarlanan ikinci gelinliği, adeta bir kuğu gibi zarif görünmesini sağladı. Deniz’in bu şık ve modern elbisesi, sosyal medyada büyük beğeni toplarken, takipçileri "En güzelini en sona saklamış" yorumlarını yaptı. 1.5 aylık hamile olan Deniz’in zarafeti ise hayranlarını büyüledi.

Pınar Deniz: "Çok Seremoni Sevmiyoruz"

Nikah sonrası basına konuşan Pınar Deniz, sade bir tören tercih etmelerinin nedenini şu sözlerle açıkladı: "Çok seremoni sevmediğimiz için yurt dışında olsun, sevdiklerimiz yanımızda olsun istedik. Ailemin bazıları vize sorunları nedeniyle gelemedi, en müsait yer Roma olduğu için bu kararı aldık."

Bebek Müjdesi!

Pınar Deniz’in hamile olduğu yönündeki sorulara ise çift birlikte yanıt verdi. Kaan Yıldırım, "Biz çok mutluyuz. Hayallerimiz bir bir gerçek oluyor, çok keyifliyiz" diyerek mutluluklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Afra Saraçoğlu, Partneri Cem Söküt'ü Öpüşme Sahnesinde İtti!

Afra Saraçoğlu, Partneri Cem Söküt'ü Öpüşme Sahnesinde İtti!