weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Gündem Müge Anlı'da Kan Donduran İtiraf! Üfürükçü Mustafa'nın Skandal Yöntemi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı'da Kan Donduran İtiraf! Üfürükçü Mustafa'nın Skandal Yöntemi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, "Üfürükçü Mustafa" olarak bilinen sahtekarla ilgili ortaya çıkan detaylar gündemi sarstı. Ahmet Tunç adlı tanığın anlattıkları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Üfürükçü Mustafa'ya eşini götüren bir adamın yaşadığı olaylar ise izleyenleri dehşete düşürdü.

Müge Anlı'da Kan Donduran İtiraf! Üfürükçü Mustafa'nın Skandal Yöntemi Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, "Üfürükçü Mustafa" olarak bilinen sahtekarla ilgili ortaya çıkan detaylar gündemi sarstı. Ahmet Tunç adlı tanığın anlattıkları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Üfürükçü Mustafa'ya eşini götüren bir adamın yaşadığı olaylar ise izleyenleri dehşete düşürdü. İddialara göre, Mustafa hastalıkları iyileştirme bahanesiyle kadınları odada soyuyor ve "Tenim tenine değecek, böyle iyileşeceksin" diyerek akılalmaz bir yöntem uyguluyordu.

Skandal Olay Sonrası Dayak Yedi

Ahmet Tunç, bir kadının kocasının odaya girmesiyle Mustafa’yı çıplak yakaladığını ve deliye döndüğünü anlattı. Olayın ardından mahallelinin de üfürükçü Mustafa’ya meydan dayağı attığını belirtti. Tanık ayrıca, Mustafa’nın kocadan şifa karşılığında 2.500 TL istediğini söyledi.

Mehmet Yörük Cinayeti ve Üfürükçü Mustafa

Bu skandal olaylar, Mehmet Yörük’ün öldürülmesi sonrası gelen itiraflarla daha da karmaşık hale geldi. Üfürükçü Mustafa gözaltına alınırken, detaylar Müge Anlı'da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meğer Seda Sayan Neden Acun'un Düğününe Katılmamış! Sebebi Herkesi Şaşırttı

Meğer Seda Sayan Neden Acun'un Düğününe Katılmamış! Sebebi Herkesi Şaşırttı