weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Müge Anlı Narin Olayıyla İlgili Şaşırtıcı Detayları Paylaştı: Aslında Stüdyoda Olacaklardı…

Müge Anlı Narin Olayıyla İlgili Şaşırtıcı Detayları Paylaştı: Aslında Stüdyoda Olacaklardı…

Müge Anlı, kayıp Narin olayı hakkında izleyicilerin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Anlı, yayın yasağı nedeniyle olayı derinlemesine ele alamadıklarını belirtti.

Müge Anlı Narin Olayıyla İlgili Şaşırtıcı Detayları Paylaştı: Aslında Stüdyoda Olacaklardı…

Müge Anlı, programında işlediği kayıp vakalarıyla geniş bir izleyici kitlesi tarafından yakından takip ediliyor. Yeni sezonuyla ekranlara geri dönen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili yapacağı açıklama merak konusuydu. Anlı, izleyicilerin merakını gideren bir açıklamada bulundu.

Yayın Yasağı Nedeniyle Olayı Ele Almak Mümkün Olmadı

Müge Anlı, Narin olayıyla ilgili olarak, "Biliyorum, herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi, anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı," ifadelerini kullandı. Anlı, bu nedenle konuyu derinlemesine irdeleyemediklerini, ancak gelişmeleri izleyicileriyle paylaşmaya devam edeceklerini belirtti.

Gelişmeler Paylaşılmaya Devam Edecek

Anlı, programda Narin olayına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşamayacaklarını ancak yeni gelişmeler oldukça izleyicilerini bilgilendireceğini ekledi. "Bunun da haberini vermiş olayım" diyerek izleyicilere bilgi aktardı.

Narin Olayına Yayın Yasağı

Diyarbakır’da kaybolan Narin olayı, geniş çapta yankı uyandırmıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer tarafından konuyla ilgili yayın yasağı getirilmişti. Bu nedenle Müge Anlı’nın programında olayın derinlemesine incelenmesi mümkün olmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnciri Kabuğuyla Yerseniz Neler Olur? Bu Yöntemi Deneyin! Etkileri İnanılmaz...

İnciri Kabuğuyla Yerseniz Neler Olur? Bu Yöntemi Deneyin! Etkileri İnanılmaz...