weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Gündem Müge Anlı’da Cengiz Karademir Olayı Ne, Cinayeti Ortaya Çıktı! Cinayet Planı Canlı Yayında Anlatıldı!

Müge Anlı’da Cengiz Karademir Olayı Ne, Cinayeti Ortaya Çıktı! Cinayet Planı Canlı Yayında Anlatıldı!

Gaziantep'te şüpheli bir şekilde ölen Cengiz Karademir’in ölümünün ardından çocuklarından şok edici itiraflar geldi. Müge Anlı’da canlı yayında cinayet planı detayları paylaşıldı. İşte kan donduran olayın tüm ayrıntıları...

Müge Anlı’da Cengiz Karademir Olayı Ne, Cinayeti Ortaya Çıktı! Cinayet Planı Canlı Yayında Anlatıldı!

Gaziantep'te 2019 yılında şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Cengiz Karademir'in esrarengiz ölümü, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tekrar gündeme geldi. Karademir’in ölümünün kayıtlara "doğal ölüm" olarak geçmesi, çocukları tarafından büyük bir şüpheyle karşılandı. Babalarının ölümünü araştırmak için Müge Anlı’ya başvuran çocuklar, olayın bir cinayet olduğunu iddia etti.

Çocuklarından Kan Donduran İtiraflar

Cengiz Karademir'in çocukları Zeynep, Muhammet, Melike, Azize ve Naime, babalarının ölümünden anneleri Emine Karademir ve onun sevgilisi Şeyhmus Aslantaş’ı sorumlu tuttu. Canlı yayında açıklama yapan Naime, "Babamı annemin sevgilisi Şeyhmus öldürdü" diyerek cinayet anını tüm detaylarıyla anlattı. Naime, annesinin kendisinden uyku ilacı vererek babasını uyutmasını istediğini, sonrasında ise Şeyhmus’un eve girip yastıkla babasını boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

"Ev Kan Gölüydü"

Programda konuşan çocuklar, olayın ardından evin kan gölü içinde olduğunu belirterek, babalarının ölümünün normal bir ölüm olmadığını açıkladı. Cengiz Karademir’in ölüm raporunda "doğal ölüm" yazmasına rağmen çocukların bu açıklamaları, olayın cinayet olabileceği ihtimalini güçlendirdi. Müge Anlı ve ekibi, çelişkili ifadeler karşısında olayın derinlemesine araştırılması gerektiğini vurguladı.

Cinayet Planı Canlı Yayında İtiraf Edildi

Naime, babasının öldürüldüğü gece annesi ve sevgilisi Şeyhmus'un iş birliği yaptığını, kendisinden babasına ilaç vermesinin istendiğini söyledi. Genç kız, annesi ve sevgilisi tarafından yapılan plan doğrultusunda babasının uyutulduğunu ve ardından Şeyhmus'un eve girerek babasını boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Naime, ikinci bir cinayet girişiminin de olduğunu belirtti: "Bir gün sonra tekrar denediler. Babam kapının sesine uyanınca Şeyhmus'la boğuşmuş ve Şeyhmus onu evdeki kabloyla boğarak öldürmüş."

Olayın Ardındaki Şüpheler 

Cengiz Karademir’in çocuklarının açıklamaları ve olayın doğal ölüm olarak kayıtlara geçmesi, Müge Anlı ekibi ve izleyiciler tarafından büyük bir şokla karşılandı. Çocuklar, babalarının ölümünden sonra yaşananları canlı yayında anlatırken, Müge Anlı olayın çelişkili yönlerine dikkat çekerek olayın aydınlatılması için ekibin çalışmalara devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pınar Deniz'in bebeği erkek mi, cinsiyeti belli oldu mu? Eli karnında o pozu paylaştı!

Pınar Deniz'in bebeği erkek mi, cinsiyeti belli oldu mu? Eli karnında o pozu paylaştı!