weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Gündem Dilan ve Engin Polat Davasında Şok Gelişme! Tüm Sanıklara Tahliye Kararı!

Dilan ve Engin Polat Davasında Şok Gelişme! Tüm Sanıklara Tahliye Kararı!

Dilan ve eşi Engin Polat'ın, 3 ayrı suçtan 20’şer yıldan 40’ar yıla kadar hapis cezasıyla yargılandığı davada önemli bir gelişme yaşandı.

Dilan ve Engin Polat Davasında Şok Gelişme! Tüm Sanıklara Tahliye Kararı!

 İstanbul Anadolu 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın üçüncü gününde, mahkeme heyeti, tutuklu bulunan 4 sanık için tahliye kararı verdi. Aralarında Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün'ün de bulunduğu sanıklar, savcının talebine rağmen serbest bırakıldı.

Dava Sürecinde Neler Oldu?

Dilan ve Engin Polat çifti, 3 farklı suçtan dolayı toplamda 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor. Dava sürecinde, Engin Polat, Sezgin Polat, Alper Kürşat Polat ve muhasebeci Ahmet Gün hakkında tutukluluk kararı bulunuyordu. Ancak mahkemenin üçüncü gününde, sanıklar için beklenmedik bir tahliye kararı çıktı.

Savcının Tahliye Kararına İtirazı

Cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıkların kaçma şüphesi bulunduğu ve henüz tahliye gerektirecek bir değişikliğin olmadığı gerekçesiyle tutukluluğun devamını talep etti. Ancak mahkeme, sanıkların tahliye edilmesine karar verdi.

Davanın Gidişatı Ne Olacak?

Savcının görüşüne rağmen verilen bu tahliye kararı, dava sürecinin seyrini değiştirebilir. Şimdi gözler, ilerleyen duruşmalarda dava sürecinde yaşanacak gelişmelere çevrildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
HÜRJET, Mısır Semalarında Şov Yaptı! Türkiye’nin Gururu Dünyaya Damga Vurdu

HÜRJET, Mısır Semalarında Şov Yaptı! Türkiye’nin Gururu Dünyaya Damga Vurdu