weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Dilan Polat’ın Cezaevi Ziyaretinde Dudak Uçuklatan Kombini! 41 Bin TL'lik Gözlük ve Ayakkabı!

Dilan Polat’ın Cezaevi Ziyaretinde Dudak Uçuklatan Kombini! 41 Bin TL'lik Gözlük ve Ayakkabı!

Kara para aklama suçlamasıyla dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 kişi, yarın hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesi bugün eşi Engin Polat'ı ziyaret eden Dilan Polat'ın kıyafetleri ise gündem oldu.

Dilan Polat’ın Cezaevi Ziyaretinde Dudak Uçuklatan Kombini! 41 Bin TL'lik Gözlük ve Ayakkabı!

Kara para aklama suçlamasıyla dava açılan Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 kişi, yarın hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesi bugün eşi Engin Polat'ı ziyaret eden Dilan Polat'ın kıyafetleri ise gündem oldu. Dilan Polat'ın taktığı gözlüğün 11 bin TL, ayakkabısının ise 30 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Duruşma Öncesi Cezaevi Ziyareti

Dilan Polat, duruşma öncesinde eşi Engin Polat’ı ziyaret etmek için Çorlu Cezaevi’ne gitti. Kayınvalidesi Şükran Polat, kızı ve oğlu ile birlikte cezaevine giden Dilan Polat, ziyaret sonrası korumalar eşliğinde cezaevinden ayrıldı. Zayıflamış görüntüsü ve sade kıyafetiyle dikkat çeken Dilan Polat, siyah bluz ve düz pantolon kombiniyle sade bir görüntü sergilese de, lüks aksesuarlara yaptığı harcama dikkatlerden kaçmadı.

Gözlüğü ve Ayakkabısı Dudak Uçuklattı

Dilan Polat’ın taktığı siyah güneş gözlüğünün 11 bin TL, giydiği ayakkabının ise 30 bin TL olduğu öğrenildi. Bu detaylar, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Polat’ın cezaevi ziyareti kadar, kıyafet tercihi de tartışma konusu oldu.

Yarın Hakim Karşısına Çıkacaklar

5 Kasım 2023 tarihinde tutuklanan Dilan Polat, 19 Ağustos 2024 tarihinde tahliye edilmişti. Ancak yarın, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlamalarıyla Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esenyurt Belediye Meclisi’nde İstiklal Marşı Skandalı! Başkanın Sözleri Tepki Çekti!

Esenyurt Belediye Meclisi’nde İstiklal Marşı Skandalı! Başkanın Sözleri Tepki Çekti!