weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Görmeyenler için Dilan Polat'ın Lüks Evi! Temizlik var deyip evini paylaştı!

Görmeyenler için Dilan Polat'ın Lüks Evi! Temizlik var deyip evini paylaştı!

Dilan Polat, tahliyesinin ardından sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden devam ediyor. Ünlü fenomen, lüks evinde temizlik yaparken çektiği görüntülerle dikkat çekti.

Görmeyenler için Dilan Polat'ın Lüks Evi! Temizlik var deyip evini paylaştı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, tahliye edildikten sonra sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. Polat, bu kez lüks evinde temizlik yapıldığı anları takipçileriyle paylaştı. Tahliye sonrası yaptığı paylaşımlar, özellikle de lüks yaşamına dair detaylar dikkat çekti.

Lüks Yaşamına Dair Paylaşımlar Dikkat Çekti

Tahliyesinin ardından 10 günlük bir sessizliğin ardından Polat, yeniden sosyal medyada aktif olmaya başladı. "Temizlik var" diyerek lüks evinin içinden çektiği görüntüleri paylaşan fenomen, takipçilerini şaşırttı. Paylaştığı görüntülerde lüks evinin detayları gözden kaçmadı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Polat'ın evine dair meraklarını dile getirdi.

Dilan Polat’ın Lüks Evi

Daha önce yargı süreci ve suçlamalarla gündeme gelen Dilan Polat, bu kez lüks yaşamı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. Polat’ın paylaştığı görüntülerde modern ve şık tasarımlı evi, sosyal medyada dikkat çeken konular arasında yer aldı. Temizlik anlarını paylaşarak evinin farklı köşelerini gösteren fenomen, kısa sürede tekrar sosyal medya gündeminde yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yiğit Bulut'un Ailesi Babası Kim? Babası Meğer Bir Zamanların Milletvekiliymiş!

Yiğit Bulut'un Ailesi Babası Kim? Babası Meğer Bir Zamanların Milletvekiliymiş!