weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Genel Hamza Yazıcı'dan Şok Açıklama: Zorbalık Hâlâ Peşimi Bırakmıyor!

Hamza Yazıcı'dan Şok Açıklama: Zorbalık Hâlâ Peşimi Bırakmıyor!

Genç oyuncu Hamza Yazıcı, Sibel Arna’nın YouTube programına konuk oldu ve geçmişte uğradığı zorbalıklardan, intikam duygusundan ve baba olma hayalinden samimi bir şekilde bahsetti.

Hamza Yazıcı'dan Şok Açıklama: Zorbalık Hâlâ Peşimi Bırakmıyor!

Oyuncu Hamza Yazıcı, Sibel Arna'nın YouTube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”da geçmişte yaşadığı zorbalıklardan ve sahne sayesinde nasıl kendine geldiğinden bahsetti. Genç yaşlarda uğradığı zorbalıkların onu intikamcı birine dönüştürdüğünü belirten Yazıcı, "Tiyatrodaki sosyal çevre beni kendime getirdi. Sahneye çıkmak, tebrik edilmek, alkışlanmak özgüvenimi yerine getirdi," dedi. Ancak, zorbalıkların hâlâ sürdüğünü ifade eden Yazıcı, "Ünlüyüm diye şapkama vurup kaçıyorlar. Bana cüce denmesiyle hiçbir sorunum yok," diyerek yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.

Baba Olma Hayali

Yazıcı, programda ayrıca baba olma hayalinden de bahsetti. Küçüklüğünden beri aile kurma hayali olduğunu belirten oyuncu, "Tabii ki kadınları çok seviyorum. Yılmaz Erdoğan hep 'Hamza bunları takma kafana oğlum, başarı seksi bir şeydir' der. Gerçekten öyle. Şu anda sevgilim yok ama taliplerimi bekliyorum," ifadeleriyle kişisel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fmovies Artık Yok! Dünyanın En Büyük Korsan İçerik Sitesi Kapatıldı

Fmovies Artık Yok! Dünyanın En Büyük Korsan İçerik Sitesi Kapatıldı