weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Güldür Güldür Hamza Sevgilisi Kim, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Hataylı Mı, Nerede Hangi Dizide Oynuyor?

Güldür Güldür Hamza Sevgilisi Kim, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Hataylı Mı, Nerede Hangi Dizide Oynuyor?

Oyunculuk kariyerine 2008 yılında adım atan Yazıcı, "Güldür Güldür Show" programında canlandırdığı Taylan karakteriyle tanınmıştır. Peki, Hamza Yazıcı kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve hangi projelerde yer aldı? İşte oyuncunun kariyeri ve hayatı hakkında bilmeniz gereken her şey...

Güldür Güldür Hamza Sevgilisi Kim, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Hataylı Mı, Nerede Hangi Dizide Oynuyor?

4 Şubat 1992 doğumlu olan ve televizyon ekranlarının tanınan yüzlerinden biri haline gelen Hamza Yazıcı, Güldür Güldür Show'da "Taylan" karakteriyle büyük bir kitle tarafından tanınmıştır. Hamza Yazıcı aslen Hatay, Antakyalıdır ve Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterine hayat verdi. 

Hamza Yazıcı Aslen Nereli?

Hamza Yazıcı, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ancak kökeni Hatay’ın Antakya ilçesine dayanmaktadır. Yazıcı, çocukluk yıllarından beri hayalini kurduğu oyunculuğa 2008 yılında adım atmıştır.

Hamza Yazıcı Kimdir?

Oyunculuğa olan ilgisi çocukluk yıllarından itibaren başlayan Hamza Yazıcı, çeşitli eğitim kurumlarında oyunculuk eğitimi almıştır. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programıyla tanınan Yazıcı, Camdaki Kız dizisinde Tako karakterini canlandırmaktadır. Ayrıca, Yazıcı'nın boyu 1.28 metre olarak belirtilmiştir.

Hamza Yazıcı'nın Oyunculuk Kariyeri

Hamza Yazıcı, oyunculuk kariyerine ilk olarak 2008 yılında başlamış ve bugüne kadar birçok başarılı yapımda rol almıştır. İlk kez 2015 yapımı "Polis Akademisi Alaturka" filminde Yüce Osman karakterini canlandıran Yazıcı, daha sonra Çılgın Kamp, Bizans Oyunları, Kolonya Cumhuriyeti ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı gibi filmlerde de yer almıştır.

Hamza Yazıcı Hangi Dizide Oynuyor?

Son dönemlerde büyük ilgi gören Camdaki Kız dizisinde Tako karakteriyle izleyici karşısına çıkan Hamza Yazıcı, bu performansıyla adından sıkça söz ettirmiştir. Öncesinde ise Güldür Güldür Show'da "Taylan" karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Hamza Yazıcı’nın Diğer Projeleri

Hamza Yazıcı, "Güldür Güldür Show"daki başarısından sonra Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programına dahil olmuştur. Skeçlerdeki başarısı ile dikkat çeken Yazıcı, ayrıca FOX TV'de yayınlanan "Görevimiz Komedi" adlı programda da bir süre izleyici karşısına çıkmıştır.

Hamza Yazıcı'nın Özel Hayatı

Hamza Yazıcı’nın özel hayatı da sıkça merak konusu olmuştur. Geçtiğimiz yaz sevgilisi Şenay Forbes ile tatil yaparken görüntülenen Yazıcı, Forbes'ten ayrıldıktan sonra Hicret isimli yeni bir ilişkiye başlamıştır.

Hamza Yazıcı Boyu Kaç?

2021 yılı itibarıyla 29 yaşında olan Hamza Yazıcı, 1.28 metre boyundadır ve Kova burcudur.

Hamza Yazıcı, genç yaşına rağmen Türk televizyon ve sinema dünyasında önemli bir yere sahip olmuş, başarılı bir oyuncudur. Kariyerine başladığı günden bu yana birçok farklı projede yer alarak, izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam etmektedir.

Sıkça Sorulan Sorular 

Hamza Yazıcı hangi dizide rol alıyor?

  • Hamza Yazıcı, Camdaki Kız dizisinde "Tako" karakterini canlandırmaktadır.

Hamza Yazıcı aslen nereli?

  • Hamza Yazıcı, aslen Hatay, Antakyalıdır.

Hamza Yazıcı’nın boyu kaç?

  • Hamza Yazıcı’nın boyu 1.28 metredir.

Hamza Yazıcı hangi programlarla tanındı?

  • Hamza Yazıcı, Güldür Güldür Show ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programlarıyla tanınmıştır.

Hamza Yazıcı hangi projelerde yer aldı?

  • Hamza Yazıcı, Polis Akademisi Alaturka, Bizans Oyunları, Kolonya Cumhuriyeti ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı gibi yapımlarda rol almıştır.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hamza Yazıcı'dan Şok Açıklama: Zorbalık Hâlâ Peşimi Bırakmıyor!

Hamza Yazıcı'dan Şok Açıklama: Zorbalık Hâlâ Peşimi Bırakmıyor!