weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Kızıl Goncalar 20. Bölüm Tanıtımı Ne Zaman? Yeni Sezon İlk Fragmanı Çıktı Mı?

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Tanıtımı Ne Zaman? Yeni Sezon İlk Fragmanı Çıktı Mı?

Kızıl Goncalar dizisinin 20. bölüm tanıtımı merakla bekleniyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, 19. bölümle sezon arasına girmişti. Yeni sezon tarihi ve ilk tanıtım fragmanı ise izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Tanıtımı Ne Zaman? Yeni Sezon İlk Fragmanı Çıktı Mı?

Kızılcık Goncalar  dizisinin 20. bölüm tanıtımı merakla bekleniyor. Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi, 19. bölümle sezon arasına girmişti. Yeni sezon tarihi ve ilk tanıtım fragmanı ise izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Kızıl Goncalar 20. Bölüm Ne Zaman Yayımlanacak?

Kızıl Goncalar dizisi, NOW TV'de her hafta pazartesi akşamları yayımlanıyor ve 19. bölümle sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon çekimlerine başlanmış olmasına rağmen, henüz yayın tarihiyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, dizinin Eylül ayı sonuna doğru ekrana dönmesi bekleniyor.

Yeni Sezon İçin İlk Tanıtım Ne Zaman?

Dizinin hayranları, Kızıl Goncalar 20. bölüm tanıtımı için heyecanla bekliyor. Yapımcı firma Gold Film’den henüz tanıtım fragmanının ne zaman yayımlanacağına dair bir bilgi gelmedi. Ancak, yeni sezonun yaklaşmasıyla birlikte tanıtımın da önümüzdeki günlerde yayımlanması muhtemel görünüyor.

Kızıl Goncalar'ın Başarılı Kadrosu

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmenliğini Ömür Atay'ın yürüttüğü ve senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın başrollerini paylaştığı dizide, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın gibi isimler de yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray'dan Ayrılık Resmen Açıklandı! Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya Transfer Oldu

Galatasaray'dan Ayrılık Resmen Açıklandı! Kerem Aktürkoğlu Benfica'ya Transfer Oldu