weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence Yavuz Bingöl kiminle evlendi, eşi kim, karısı kaç yaşında, kaç kez evlendi, çocuğu var mı?

Yavuz Bingöl kiminle evlendi, eşi kim, karısı kaç yaşında, kaç kez evlendi, çocuğu var mı?

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Yavuz Bingöl, hem müzisyenlik kariyeri hem de oyunculuğuyla tanınan bir sanatçı. Uzun yıllardır sahnelerde olan Bingöl, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. 59 yaşındaki türkücü, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Nilşah Ağaoğlu ile evlenmeye hazırlanıyor. Peki, Yavuz Bingöl kaç kez evlendi, eşi kim, kaç çocuğu var ve hayatına dair diğer merak edilenler neler? İşte tüm detaylar.

Yavuz Bingöl kiminle evlendi, eşi kim, karısı kaç yaşında, kaç kez evlendi, çocuğu var mı?

Türk halk müziğinin ünlü ismi Yavuz Bingöl, hem sanatçı kişiliğiyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen bir isimdir. 7 Ekim 1964 doğumlu olan Bingöl, şu an 59 yaşında. Birçok kez evlilik yapan sanatçının, evlilik hayatı da kariyeri kadar konuşulan bir konu olmuştur. Kars/Sarıkamış kökenli olan Bingöl, annesi halk ozanı Şahsenem Bacı, babası ise edebiyat öğretmeni Yılmaz Bingöl’dür. İşte, Yavuz Bingöl’ün özel hayatı ve evliliklerine dair merak edilen detaylar.

Yavuz Bingöl Kaç Kez Evlendi?

Yavuz Bingöl bugüne kadar beş kez evlenmiştir. Son olarak Nilşah Ağaoğlu ile hayatını birleştiren sanatçı, bu evlilikle birlikte yeni bir başlangıç yapmıştır. İşte Bingöl’ün evlilik geçmişi:

İlk Evliliği: Yavuz Bingöl’ün ilk evliliği 1986 yılında olmuştur. Bu evlilikten Türkü Sinem Bingöl adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Ancak çift, daha sonra yollarını ayırmıştır.

İkinci Evliliği: Bingöl, ilk eşinden boşandıktan sonra, ikinci evliliğini yapmıştır. Ancak bu evliliği hakkında fazla bilgi bulunmamaktadır.

Üçüncü Evliliği: Sanatçı, üçüncü evliliğini Gülsenem Kurt ile yapmıştır. Bu evlilikten de bir çocuğu vardır.

Dördüncü Evliliği: Yavuz Bingöl, 2015 yılında şarkıcı Öykü Gürman ile evlenmiştir. Ancak çift, 2016 yılında boşanarak yollarını ayırmıştır. Boşanma nedeni olarak Bingöl’ün yoğun iş temposu ve seyahatleri gösterilmiştir.

Beşinci Evliliği: Sanatçının en son evliliği ise Nilşah Ağaoğlu ile olmuştur. 21 yaş küçük olan peyzaj mimarı Ağaoğlu ile Yavuz Bingöl, Ekim 2024’te nikah masasına oturacaktır. Çift, 6 yıllık ilişkilerini sade bir nikahla taçlandırma kararı almıştır. Düğün, yakın dostlar ve aile üyelerinin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Yavuz Bingöl’ün Son Evliliği ve Düğün Hazırlıkları

Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile olan ilişkisini uzun süre gözlerden uzak yaşamayı tercih etti. Ancak, Kıbrıs’ta verdiği bir konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bingöl, evlilik kararı aldıklarını doğruladı. Konuşmasında, "Uzun zamandır birlikteyiz, bunu artık bir nikahla taçlandıracağız" ifadelerini kullandı. Çiftin nikahı 25 Ekim 2024 tarihinde, 50-60 kişilik samimi bir törenle gerçekleşecek. Sanatçı, nikahın aile ve yakın dostlar arasında olacağını da vurguladı.

Yavuz Bingöl’ün Kızı: Türkü Sinem Bingöl

Yavuz Bingöl’ün ilk evliliğinden olan kızı Türkü Sinem, 1991 doğumludur. Babası gibi sanatçı bir ruhu olan Türkü Sinem, Yavuz Bingöl’ün hayatında önemli bir yere sahiptir. Sanatçı, kızıyla ilişkisini her fırsatta dile getirmiş ve babalık görevlerini yerine getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söylemiştir.

Yavuz Bingöl’ün Kariyeri ve Hayatı

Yavuz Bingöl, müzik ve oyunculuk kariyeri boyunca birçok başarıya imza atmıştır. Özellikle Türk halk müziği alanında büyük bir hayran kitlesi kazanan sanatçı, kariyerine 1995 yılında çıkardığı "Sen Türkülerini Söyle" albümüyle başlamıştır. Bu albümle müzik dünyasında büyük ses getiren Bingöl, daha sonra "Baharım Sensin", "Sitemdir", "Üşüdüm Biraz" gibi albümlerle kariyerini güçlendirmiştir.

Sanatçı sadece müzikle değil, oyunculukla da adından söz ettirmiştir. "Cumhuriyet", "Salkım Hanım'ın Taneleri", "Üç Maymun" gibi sinema filmlerinde yer almış ve oyunculuk performansıyla da beğeni kazanmıştır. Özellikle Nuri Bilge Ceylan’ın Üç Maymun filmindeki rolüyle Cannes Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilmiştir.

Televizyon dizilerinde de rol alan Bingöl, Karagül, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Teşkilat gibi projelerde de seyirci karşısına çıkmıştır.

Yavuz Bingöl Hangi Dizilerde ve Filmlerde Oynadı?

Yavuz Bingöl, oyunculuk kariyerinde birçok projede yer almıştır. İşte Bingöl’ün rol aldığı bazı önemli dizi ve filmler:

  • Karagül (TV Dizisi)
  • Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (TV Dizisi)
  • Üç Maymun (Film)
  • Cumhuriyet (Film)
  • Salkım Hanım'ın Taneleri (Film)
  • Teşkilat (TV Dizisi)

Bingöl, son olarak Teşkilat dizisinde yer aldıktan sonra yeni projelere yoğunlaşacağını açıklamıştır.

Yavuz Bingöl Hakkında Merak Edilenler

Yavuz Bingöl nereli?
Yavuz Bingöl, aslen Kars/Sarıkamışlıdır.

Yavuz Bingöl kaç yaşında?
Yavuz Bingöl, 7 Ekim 1964 doğumlu olup, şu an 59 yaşındadır.

Yavuz Bingöl kaç kez evlendi?
Sanatçı, şu ana kadar beş kez evlilik yapmıştır. Son evliliğini Nilşah Ağaoğlu ile gerçekleştirecektir.

Yavuz Bingöl’ün çocuğu var mı?
Evet, Bingöl’ün Türkü Sinem adında bir kızı vardır.

Yavuz Bingöl ne zaman evleniyor?
Yavuz Bingöl, 25 Ekim 2024 tarihinde Nilşah Ağaoğlu ile evlenecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Selahaddin Eyyubi dizisi Lüzinyanlı Guy gerçek adı, kim oynuyor, nereli, kaç yaşında, evli mi, oynadığı diziler

Selahaddin Eyyubi dizisi Lüzinyanlı Guy gerçek adı, kim oynuyor, nereli, kaç yaşında, evli mi, oynadığı diziler