weather
25°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor Real Madrid’de Arda Güler İçin Ayrılık İddiası! Taraftarlar Ona Aşık, Geleceği Ne Olacak?

Real Madrid’de Arda Güler İçin Ayrılık İddiası! Taraftarlar Ona Aşık, Geleceği Ne Olacak?

Real Madrid'de Arda Güler'in durumu merak ediliyor. İspanyol gazeteci Alberto Perez Sierra, Arda'nın geleceği ve Real Madrid taraftarlarının ona olan sevgisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Real Madrid’de Arda Güler İçin Ayrılık İddiası! Taraftarlar Ona Aşık, Geleceği Ne Olacak?

Son dakika gelişmesi... Real Madrid'de Arda Güler’in durumu ve geleceği merak konusu olmaya devam ediyor. İspanyol gazetesi AS'ın muhabiri Alberto Perez Sierra, milli futbolcumuz Arda Güler'in durumu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sierra, genç futbolcunun Real Madrid'den ayrılma ihtimali üzerine çarpıcı yorumlar yaparken, taraftarların Arda'ya olan ilgisini de dile getirdi.

"Taraftarlar Arda'ya Aşık"

Alberto Perez Sierra, Arda Güler'in Real Madrid taraftarları tarafından çok sevildiğini ve EURO 2024'teki performansının taraftarların milli futbolcuya olan ilgisini artırdığını ifade etti. Sierra, “Real Madrid taraftarı Arda'nın gerçek seviyesini gördü, ona adeta aşık oldular” dedi.

Arda Güler’in Durumu

Arda Güler, Real Madrid’de şu ana kadar istediği kadar süre alamasa da Sierra, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin Arda’ya karşı sabırlı olduğunu belirtti. “Ancelotti, Arda Güler’e yeni bir Toni Kroos olacak şekilde sabırla yaklaşıyor” diyen Sierra, genç futbolcunun "Real Madrid'de büyük bir oyuncu olma potansiyeline sahip" olduğunu vurguladı.

"Ayrılacağını Sanmıyorum"

Sierra, Arda Güler’in Real Madrid'den ayrılma ihtimaline de değinerek, "Eğer ayrılırsa, bu büyük bir hata olur. Real Madrid'den ayrılan ve pişman olan birçok oyuncu var" dedi. Sierra, Arda'nın sabırlı olması gerektiğini, Real Madrid'in dinamiklerini anlamanın zaman aldığını belirtti.

Arda Güler’in Performansı

Bu sezon Real Madrid formasıyla 7 maçta forma giyen 19 yaşındaki Arda Güler, henüz gol ya da asist katkısı yapamadı. Ancak A Milli Takım formasıyla sahada kaldığı 180 dakika içinde 1 asist ile oynadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Milyon TL'nin Altındaki Sıfır Araba Modelleri (2024 Eylül Ayı En Ucuz Sıfır Araba Fiyatları)

1 Milyon TL'nin Altındaki Sıfır Araba Modelleri (2024 Eylül Ayı En Ucuz Sıfır Araba Fiyatları)