weather
25°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor Ertem Şener Beyaz Futbol'dan Ayrıldı mı, İddialara Ertem Şener Böyle Yanıt Verdi

Ertem Şener Beyaz Futbol'dan Ayrıldı mı, İddialara Ertem Şener Böyle Yanıt Verdi

Ertem Şener'in Beyaz Futbol'dan ayrıldığı iddiaları gündeme geldi. Ahmet Çakar'ın açıklamasına Şener'den hızlı yanıt geldi. İşte detaylar...

Ertem Şener Beyaz Futbol'dan Ayrıldı mı, İddialara Ertem Şener Böyle Yanıt Verdi

Spor dünyasının sevilen isimlerinden Ertem Şener, Beyaz Futbol programından ayrıldığına yönelik çıkan iddialara yanıt verdi. Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabı üzerinden Şener'in ayrıldığını duyurmuştu. Ancak, Şener bu açıklamayı yalanlayarak Beyaz Futbol’un kendisi için ne kadar önemli olduğunu dile getirdi.

Ahmet Çakar’dan “Ayrılık” İddiası

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ertem Şener'in Beyaz Futbol'dan ayrıldığını belirtti. Çakar, "Ertem Şener’in Beyaz TV’den ayrılma olayı beni çok üzdü. Tüm gücümle kanalda kalması için uğraşacağım" diyerek bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ertem Şener’den İlk Yanıt: “Beyaz Futbol Benim Çocuğum”

Ahmet Çakar'ın açıklamalarına yanıt gecikmedi. Ertem Şener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ayrılık iddialarını yalanladı. Şener, “Hocam nerden çıkardın hocam… Canın sıkılmış senin. Beyaz Futbol benim çocuğum, her şeyim. Aynen devam. Durmadan ve yılmadan. Herkes gider ben kalırım hocam!” ifadelerini kullanarak, Beyaz Futbol'da devam edeceğini net bir şekilde ifade etti.

Ertem Şener Kimdir?

13 yıldır Beyaz Futbol programında sunuculuk yapan Ertem Şener, eski futbolcu ve spor yorumcuları Abdülkerim Durmaz, Rasim Ozan Kütahyalı, Ahmet Çakar ve Sinan Engin ile hazırladığı programlar sayesinde geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Aynı zamanda maç spikerliği yapan Şener, Türkiye’nin önde gelen spor sunucularından biri olarak tanınıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Frida Kahlo'nun Günlükleri Sergisi Ne Zaman, Nerede Açılacak ve Teması Nedir

Frida Kahlo'nun Günlükleri Sergisi Ne Zaman, Nerede Açılacak ve Teması Nedir