weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Lionel Messi'nin Yeni Görüntüsü Şaşkınlık Yarattı! "Futbolu Bırakma Zamanı mı Geldi?"

Lionel Messi'nin Yeni Görüntüsü Şaşkınlık Yarattı! "Futbolu Bırakma Zamanı mı Geldi?"

Lionel Messi'nin yeni görüntüsü hayranlarını şaşırttı. Saçlarındaki beyazlar ve yüzündeki kırışıklıklar dikkat çekerken, performansıyla göz dolduran yıldız futbolcu hakkında "futbolu bırakma zamanı mı geldi?" yorumları yapıldı.

Lionel Messi'nin Yeni Görüntüsü Şaşkınlık Yarattı! "Futbolu Bırakma Zamanı mı Geldi?"

Inter Miami'de kariyerine devam eden dünyaca ünlü Arjantinli yıldız Lionel Messi, uzun süreli sakatlığının ardından yeni görüntüsüyle gündeme geldi. Saçlarındaki beyazlar ve yüzündeki kırışıklıklar dikkat çekerken, bu hali futbolseverler arasında "Futbolu bırakma zamanı mı geldi?" şeklinde yorumlandı.

Messi'nin Son Hali Şaşırttı

Sakatlığından sonra yeniden sahalara dönen Lionel Messi, yeni saç tıraşı ve saçlarındaki beyazlarla hayranlarını şaşkına çevirdi. Yıldız futbolcunun yüzündeki kırışıklıklar da belirginleşirken, bu görünümü sosyal medyada tartışmalara yol açtı.

Performansıyla Göz Doldurmaya Devam Ediyor

Fiziksel değişimi ve yaşına rağmen, Lionel Messi performansından hiçbir şey kaybetmedi. Inter Miami formasıyla çıktığı 30 maçta 27 gol ve 17 asist yaparak takımını sırtlamaya devam ediyor. David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami'de kariyerini sonlandıracağını açıklayan Messi, Arjantin Milli Takımı'ndaki kaptanlığını ise henüz bırakmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Galatasaray derbisi ilk 11 belli oldu! Mourinho netleştirdi

Fenerbahçe Galatasaray derbisi ilk 11 belli oldu! Mourinho netleştirdi