weather
25°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Serdar Ortaç'tan Şoke Eden Kumar İtirafı! "Gökdelenimi ve 10 Evimi Kaybettim!"

Serdar Ortaç'tan Şoke Eden Kumar İtirafı! "Gökdelenimi ve 10 Evimi Kaybettim!"

Serdar Ortaç, kumarda yaşadığı büyük kayıpları açıkladı. Ünlü şarkıcı, Ali Sami Yen Stadı'nın yanındaki gökdelenini bile kumarda kaybettiğini itiraf etti.

Serdar Ortaç'tan Şoke Eden Kumar İtirafı! "Gökdelenimi ve 10 Evimi Kaybettim!"

Dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla yıllarca müzik dünyasının zirvesinde yer alan ve son dönemde TikTok yayınlarıyla gündemde kalan Serdar Ortaç, bu kez kumar itirafıyla herkesi şaşırttı. Katıldığı bir programda kumar nedeniyle yaşadığı kayıpları anlatan ünlü sanatçı, Ali Sami Yen Stadı’nın yanında sahip olduğu gökdeleni bile kumarda kaybettiğini açıkladı.

Serdar Ortaç'ın Kumar İtirafı

Pop müziğin unutulmaz isimlerinden biri olan Serdar Ortaç, önceki gün YouTube'da yayınlanan ‘Serbest Vuruş’ programına konuk oldu. Program sırasında kendisine sorulan "Kumarda ne kadar kaybettin?" sorusuna verdiği cevap ise gündeme bomba gibi düştü. Ortaç, "Çok, çok kaybettim. 10-15 tane evim gitti. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında bir gökdelenim vardı, hepsini kaybettim. Şu an bir oturduğum ev kaldı, onun da borçları var." diyerek büyük kayıplar yaşadığını itiraf etti.

"Eşek Oğlu Eşeklik Yaptım"

Serdar Ortaç, kumarın hayatındaki olumsuz etkilerini anlatırken "Eşek oğlu eşeklik yaptım, büyük hata!" ifadelerini kullandı. Ortaç, kumarın maddi ve manevi olarak kendisine büyük zararlar verdiğini vurgulayarak, "Sağlığım gitti, onu geri istiyorum. Para bitti, kumar beni bıraktı." dedi.

"Dünya Gitti, Geriye Bir Ev Kaldı"

Ortaç, kumarı bıraktığını belirtse de, kaybettiklerinin geri dönmeyeceğini söyledi: "Dünya gitti! Geriye sadece bir evim kaldı, onun da borçları var." diyen ünlü sanatçı, artık sadece sağlığını ve ailesini önemsediğini ifade etti. "Bir evin olsun, ailen olsun yeter." diyerek hayatında önceliklerinin değiştiğini dile getirdi.

İddialara Cevap Verdi

Serdar Ortaç hakkında daha önce borçları nedeniyle arkadaşlarından para topladığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara da program sırasında cevap veren Ortaç, "Bir internet sitesinde benim arkadaşlarımdan 5'er bin TL borç topladığım iddia edildi. Bu tamamen yanlış bir bilgi. Borç istemek gibi bir durum söz konusu değil." ifadelerini kullandı.

Son Dönemde TikTok Yayınlarıyla Gündemde

Hem müzik kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Ortaç, son dönemde yaptığı TikTok yayınlarıyla da çok konuşuluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçı, hayranlarıyla iletişimini bu platform üzerinden sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Efsane Şarkıcı Alpay’ın Son Hali Ortaya Çıktı! Görenler Üzüntülerini Paylaştı

Efsane Şarkıcı Alpay’ın Son Hali Ortaya Çıktı! Görenler Üzüntülerini Paylaştı