weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Genel Nesrin Ortaç'ın Eski Eşi kim? Ortaç'ın Annesi Eski Gelini Hakkında İtirafta Bulundu!

Nesrin Ortaç'ın Eski Eşi kim? Ortaç'ın Annesi Eski Gelini Hakkında İtirafta Bulundu!

Oğlu Serdar Ortaç’ın konserine katılan Nesrin Ortaç, eski gelini Chloe Loughnan ile ilgili sorulara yanıt verdi. “Ağzım yanmadı, ben bir kötülüğünü görmedim. İyi kızdı ama olmadı” dedi.

Nesrin Ortaç'ın Eski Eşi kim? Ortaç'ın Annesi Eski Gelini Hakkında İtirafta Bulundu!

Oğlu Serdar Ortaç’ın konserine katılan Nesrin Ortaç, eski gelini Chloe Loughnan ile ilgili sorulara yanıt verdi. “Ağzım yanmadı, ben bir kötülüğünü görmedim. İyi kızdı ama olmadı” dedi. Ünlü popçunun annesi, oğlunun gelecekteki eş adayı için ise “Biraz oturaklı olsun, evine sahip çıksın” şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç Harbiye’de Sahne Aldı

Serdar Ortaç, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava’da dinleyicileriyle buluştu. Konserin başlamasına 10 dakika kala sahneye çıkan ünlü popçu, kalabalığı görünce rahatladığını ifade etti. Ortaç, sahneden seyirciye hitap ederek, “Kendi kendime ‘Kimse gelmedi oğlum, bittin sen’ diyordum. İçime su serptiniz” dedi. Sanatçının annesi Nesrin Ortaç ise konsere 1 saat önce gelerek protokoldeki yerini aldı.

Nesrin Ortaç’tan Eski Geline Övgü

Konserden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nesrin Ortaç, oğlunun eski eşi Chloe Loughnan hakkında konuştu. "Eski gelinden ağzınız yandı mı?" sorusuna, “Yanmadı. Ben bir kötülüğünü görmedim. İyi kızdı ama olmadı” şeklinde cevap verdi. Nesrin Ortaç, oğlunun yeniden evlenmesi konusunda ise “Çıksa karşısına kafasına göre bir kız, bilsem ki mutlu olacak, evlensin” dedi.

Serdar Ortaç Alkol ve Sigara Bıraktı

Konser sırasında seyirciyle sohbet eden Serdar Ortaç, "50 yıl sonra alkolü ve sigarayı bıraktım, kendimi çok iyi, çok zinde hissediyorum, tavsiyemdir" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nicole Kidman’ın Cesareti Sınırları Zorladı: "Babygirl" Venedik’te Fırtına Estirdi!

Nicole Kidman’ın Cesareti Sınırları Zorladı: "Babygirl" Venedik’te Fırtına Estirdi!