weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Magazin Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra ve Mert’in Ayrılığına İlk Yorum: Bu Konu Hakkında...

Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra ve Mert’in Ayrılığına İlk Yorum: Bu Konu Hakkında...

Mert Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ve yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir’in ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu.

Mert Yazıcıoğlu'ndan Afra ve Mert’in Ayrılığına İlk Yorum: Bu Konu Hakkında...

Mert Yazıcıoğlu, eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ve yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir’in ayrılığı hakkında sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu, bu konuya dair soruları yanıtlayarak, geçmişte yaşananların artık kendisi için önem taşımadığını belirtti.

"Bu Konu Benim İçin Artık Eskide Kaldı"

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu’nun 2022’nin sonunda biten ilişkisi, Saraçoğlu’nun Yazıcıoğlu’nun yakın arkadaşı Mert Ramazan Demir ile yeni bir ilişkiye başlamasıyla magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Ancak bu birliktelik de Haziran 2024’te sona erdi. Bu gelişmeler hakkında sessiz kalan Mert Yazıcıoğlu, nihayet soruları yanıtladı. "Ben böyle çok mutluyum. Beni ilgilendiren bir durum yok. Çok eskide kaldı benim için," diyerek konuyla ilgili fazla yorum yapmaktan kaçındı.

Yazıcıoğlu’ndan Net Yanıt: "Bu Konu Artık Beni İlgilendirmiyor"

Yakın arkadaşları Burak Dakak ve Leyla Tanlar ile alışverişte görüntülenen Mert Yazıcıoğlu, eski ilişkisiyle ilgili sorulara açıkça yanıt verdi. "İstersen bir de lise hayatımı konuşalım, liseye gönderme yapsam daha mantıklı olur," diyen Yazıcıoğlu, bu konunun artık kendisi için tamamen geride kaldığını vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'tan İsrail’e Sert Mesaj: "Lobi Çalışmalarına Pabuç Bırakmayacağız!

Beşiktaş'tan İsrail’e Sert Mesaj: "Lobi Çalışmalarına Pabuç Bırakmayacağız!