weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Afra Saraçoğlu’nun Kısa Saçları Sosyal Medyayı Salladı! Gerçek Bakın Ne Çıktı

Afra Saraçoğlu’nun Kısa Saçları Sosyal Medyayı Salladı! Gerçek Bakın Ne Çıktı

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda ‘Seyran’ karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Afra Saraçoğlu’nun Kısa Saçları Sosyal Medyayı Salladı! Gerçek Bakın Ne Çıktı

 Dizinin üçüncü sezon çekimlerinden bir kare paylaşan ünlü oyuncunun kısa saçları, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Afra Saraçoğlu’nun kısa saçları sosyal medyayı salladı! başlıklı haberimizde, bu değişimin arkasındaki gerçeği sizler için araştırdık.

Kısa Saçlar Gerçek Mi?

Saraçoğlu’nun saçlarını kestirip kestirmediği merak konusu olurken, gerçek bambaşka çıktı. Afra Saraçoğlu’nun saçları gerçekten kısa mı? sorusu sosyal medyada konuşulurken, ünlü ismin yüzü olduğu şampuan markasıyla devam eden anlaşması nedeniyle saçlarını kestirmediği, başarılı bir peruk kullanarak kısa saç görünümü elde ettiği öğrenildi.

Yalı Çapkını’nda 2 Yıllık Zaman Atlaması

74’üncü bölümüyle ekrana gelecek olan Yalı Çapkını dizisi, 2 yıllık bir zaman atlaması ile izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin bu yeni bölümünde, hastalığı yenen ve iyileşen Seyran ile Ferit’in boşanarak yeni hayatlarına başladığına tanıklık edilecek. Afra Saraçoğlu’nun son hali gündemde! ifadesiyle dikkat çeken bu haber, dizinin gelecekteki gelişmelerine dair de ipuçları veriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
17 İlde Kritik Yağış Uyarısı! Turuncu ve Sarı Kodlu Alarm Verildi!

17 İlde Kritik Yağış Uyarısı! Turuncu ve Sarı Kodlu Alarm Verildi!