weather
25°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Magazin Masterchef'te Mehmet Şef, Bera'ya Fena Kızdı! "Uyanıklık mı Yapıyorsun?" Eleme Adayları Belli Oldu

Masterchef'te Mehmet Şef, Bera'ya Fena Kızdı! "Uyanıklık mı Yapıyorsun?" Eleme Adayları Belli Oldu

Masterchef Türkiye'de Mehmet Şef'in Bera'ya sert çıkışı geceye damga vurdu. İşte eleme adayları ve dokunulmazlığı kazanan yarışmacılar...

Masterchef'te Mehmet Şef, Bera'ya Fena Kızdı! "Uyanıklık mı Yapıyorsun?" Eleme Adayları Belli Oldu

Masterchef Türkiye, her bölümde artan heyecanıyla izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacılar bu hafta da birbirinden iddialı tabaklar hazırladı ve haftanın ilk eleme adayları belirlendi. Gözyaşlarıyla dolu bir an yaşanırken, Mehmet Şef'in Bera'ya sert çıkışı geceye damga vurdu. İşte detaylar...

Çay Saati Mücadelesi: İlk Dokunulmazlık Mücadelesi

Masterchef'te bu hafta, Kırmızı Takım ve Mavi Takım arasında "Çay Saati" temasıyla dokunulmazlık mücadelesi verildi. Şefler, yarışmacılardan 9 çeşit ürün hazırlamalarını istedi. Parmesanlı Kurabiye, Dereotlu Poğaça, Gül Böreği, Sakallı, Mücver, Mercimek Köftesi, Çilekli Tart, Mekik ve Cevizli Kek bu aşamada şeflerin istediği tabaklar arasında yer aldı.

Mehmet Şef'in Tepkisi: "Uyanıklık mı Yapıyorsun?"

Çay saati menüsünü hazırlayamayan Bera, tabağını eksik sunarak zor anlar yaşadı. Bu hareketiyle Mehmet Şef'in sert eleştirisine maruz kaldı. Mehmet Şef, "Biz zaten bunun olmadığını gördük. Sana desteğe geldik. Tabağın olmadığını biliyoruz. Niye ocağın üstüne bırakma ihtiyacı duydun? Uyanıklık mı yapıyorsun?" diyerek Bera'ya fena şekilde yüklendi. Gözyaşlarını tutamayan Bera ise, "Uyanıklık değil Şef, sadece yüzüm kızaracaktı." şeklinde cevap verdi.

Dokunulmazlığı Kırmızı Takım Kazandı

Şeflerin oylamasıyla birlikte, "Çay Saati" mücadelesini kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Dokunulmazlık sevincini yaşayan takım, bir sonraki eleme riskinden kurtuldu.

İkinci Etap: Eleme Adayları Belirlendi

Dokunulmazlık mücadelesinin ikinci etabında yarışmacılara 6 farklı çikolata verildi ve bu malzemeleri kullanarak yaratıcı tatlılar yapmaları istendi. En iyi tabağı hazırlayan Alper, dokunulmazlığı kazanarak potaya gitmekten kurtuldu ve bir eleme adayı belirleme hakkı kazandı.

İlk Eleme Adayı: Bera

Dokunulmazlığı kazanan Alper, potaya gitmek üzere ilk eleme adayı olarak Bera'yı seçti. Bera, eleme potasında kalmamak için tüm gücüyle mücadele edecek.

İkinci Eleme Adayı: Kaan

Oylama sonucunda ikinci eleme adayı olarak en çok oyu alan isim Kaan oldu. Kaan da eleme potasına giderek bir sonraki bölümde elenmemek için mücadele edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir Gece Masalı’nın Yıldızı Rüçhan Çalışkur’un Kardeşi Bakın Kim Çıktı!

Bir Gece Masalı’nın Yıldızı Rüçhan Çalışkur’un Kardeşi Bakın Kim Çıktı!