weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence MasterChef Türkiye'de Çağlar Yarışmaya Elveda Dedi! Kayrılma Tartışması Gündeme Damga Vurdu

MasterChef Türkiye'de Çağlar Yarışmaya Elveda Dedi! Kayrılma Tartışması Gündeme Damga Vurdu

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar arasında 'kayrılma' iddiaları gündeme gelirken, yarışmaya veda eden isim Çağlar oldu. Yarışmacılar, şeflerin karşısında kalmak için kıyasıya mücadele etti.

MasterChef Türkiye'de Çağlar Yarışmaya Elveda Dedi! Kayrılma Tartışması Gündeme Damga Vurdu

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme potasında olan yarışmacılar, yarışmada kalabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Şefler, yarışmacılardan Bayramiç Beyazı ile yaratıcılıklarını konuşturan tabaklar hazırlamalarını bekledi. Ancak eleme öncesi yarışmacılar arasında 'kayrılma' iddiaları tartışmalara neden oldu. Zübeyde ve Nigar, eleme potasında olmayı hak etmediklerini dile getirerek, bazı yarışmacıların kayrıldığını öne sürdü.

'Kayrılma' İddiaları Ortalığı Karıştırdı

Zübeyde ve Nigar, yarışmacılar arasında kayrılma olduğunu düşündüklerini belirtti. Zübeyde, "Biz hem tabak alıyoruz hem de yan ürünlere yardım ediyoruz. Buna rağmen yazılmamız adil değil." dedi. Nigar da benzer şekilde kayrılma iddialarını destekleyerek, "Bizi yazan arkadaşlar, iki kişi çalışıp tek tabak çıkartamayınca birbirlerini yazmıyorlar." ifadelerini kullandı.

Bu iddialar üzerine Onur, Nigar’a cevap vererek, "Ben insanların çalışmasına göre değerlendirme yapıyorum. Nigar ablanın tabakları geçmediği için onu yazdım." dedi. Tartışma, diğer yarışmacıların da görüşlerini belirtmesiyle daha da büyüdü.

İlk Turda Yaratıcılık Tabakları

Yarışmacılar, ilk turda Bayramiç Beyazı kullanarak şeflerin beğenisini kazanacak yaratıcı tabaklar hazırladı. Bu turda Semih, Nigar ve Nevzat öne çıkan isimler oldu. Zübeyde, Çağlar, Akın ve Beyza ise ikinci tura kaldı.

İkinci Turda Zorlu Donat Yarışı

İkinci turda yarışmacılardan, Mehmet Şef'in lezzetli tabağı Donat'ı yapmaları istendi. Bu turda Beyza, Mehmet Şef’in tabağına en yakın tabağı yaparak öne çıktı. Son ikiye kalan Akın ile Çağlar arasında büyük bir heyecan yaşandı.

MasterChef Türkiye'ye Veda Eden İsim Çağlar oldu

Yarışmanın sonunda jürinin değerlendirmesi sonucu, MasterChef Türkiye'ye veda eden isim Çağlar oldu. Kayrılma iddiaları ve tartışmaların gölgesinde geçen eleme gecesinde, Çağlar’ın vedası herkesi duygulandırdı.

Yarışmada Neler Yaşandı?

Yarışmacılar arasında yaşanan kayrılma tartışması, bu bölümde büyük yankı uyandırdı. Özellikle Nigar ve Zübeyde'nin eleştirel yorumları, diğer yarışmacıların tepkisini çekti. Şefler, bu tür tartışmaların yarışmanın doğasında olabileceğini belirtirken, adil bir değerlendirme yapıldığını vurguladılar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul ve 6 İlimizde Şiddetli Sağanak Alarmı! Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı

İstanbul ve 6 İlimizde Şiddetli Sağanak Alarmı! Meteoroloji’den Son Dakika Uyarısı