weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Esra Erol'da 16-17 Eylül Neler Oldu? İki Kadın Bir Adam İçin Karşı Karşıya Geldi

Esra Erol'da 16-17 Eylül Neler Oldu? İki Kadın Bir Adam İçin Karşı Karşıya Geldi

Esra Erol'da programında bu hafta iki kadın, aynı adam için büyük yüzleşme yaşadı. Gerilimin tırmandığı programda taraflar birbirinin üzerine yürüdü, Esra Erol ise sert tepki gösterdi.

Esra Erol'da 16-17 Eylül Neler Oldu?  İki Kadın Bir Adam İçin Karşı Karşıya Geldi

ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da, bu hafta izleyicileri ekrana kilitleyen büyük bir yüzleşmeye sahne oldu. Emel Zeyrek ve Hazal Kayma, aynı adam olan Uğur Aydemir için stüdyoya geldi. Kadınlardan biri Aydemir’e hesap sorarken diğeri ona ilan-ı aşk etti. Stüdyoda gerilim tırmandı ve taraflar birbirinin üzerine yürüdü.

Kadın Dayanışmasından Büyük Yüzleşmeye

Hazal Kayma, Uğur Aydemir ile olan ilişkisinden bir çocuk sahibi olduğunu ve Aydemir'in hem kendisine hem de çocuklarına bakmadığını iddia etti. Tam bu sırada Uğur’un hayatına giren Emel Zeyrek, başta Hazal ile kavga ettiklerini ancak sonrasında kadın dayanışması yapmaya karar verdiklerini söyledi.

Stüdyoda Gergin Anlar: Taraflar Üzerine Yürüdü

İki kadının stüdyodaki yüzleşmesi sırasında, Uğur Aydemir de programa katıldı. Aydemir’in rahat tavırları izleyicilerin dikkatini çekerken, bu durum Esra Erol’un da tepkisine neden oldu. Aydemir’in açıklamaları üzerine Hazal Hanım sinirlenerek, “Benim geçmişim seni ilgilendirmez, seni mahvederim" diyerek Uğur’un üzerine yürüdü.

Esra Erol'dan Sert Tepki: "Sinirlerimi Bozuyorsun"

Program sunucusu Esra Erol, Uğur Aydemir'in rahat tavırlarına karşı tepkisini dile getirdi. Erol, "Sinirlerimi bozuyorsun. Birlikte olacağın kadını seçerken kendini yetiştirdiğin değerlerle seçki bugün evli bir adam olarak karşımızda ol," diyerek Aydemir’e sert çıkıştı.

"Bu Kadın Seni Bitirecek"

Emel Zeyrek, Uğur Aydemir’e karşı hislerini dile getirirken, “Bu kadın seni bitirecek. Ben mücevherdim, sen benim kıymetimi bilemedin. Yazıklar olsun!” dedi ve duygusal anlar yaşandı.

"Ben Başkasına Aşığım"

Uğur Aydemir ise yaptığı açıklamalarla gerginliği daha da artırdı. "Ben başkasına aşığım. Bu kadınları görünce eve gelmiyordum ki. Ben evlilik adamı değilim," diyerek ilişkilere olan bakış açısını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Şoku! Hapis Cezası...

Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Şoku! Hapis Cezası...