weather
23°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Şoku! Hapis Cezası...

Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Şoku! Hapis Cezası...

Eski manken Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızı A.Ö.’ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Cezası ertelenmeyen Akkaya'nın kızı A.Ö. devlet korumasında.

Deniz Akkaya'ya Kızına Şiddet Şoku! Hapis Cezası...

Eski manken Deniz Akkaya, Efe Önbilgin’den olan 15 yaşındaki kızı A.Ö.’ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı. Akkaya, suçlu bulunarak cezası ertelenmedi.

Deniz Akkaya Kızına Şiddet Uyguladı İddiası

Geçtiğimiz mayıs ayında, Deniz Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı A.Ö. ile yaşadığı gerginlik gündeme gelmişti. Akkaya, kızı tarafından darp edilip evin balkonuna kilitlendiğini iddia etmişti. Bu olay sonrasında kızı A.Ö., annesinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek devlet korumasına alındı. A.Ö.'nün ifadesinde, annesinin kendisine termosla vurduğunu belirtmesi üzerine Deniz Akkaya hakkında soruşturma başlatıldı.

"Her Anne-Kız Arasında Tartışma Olabilir"

Soruşturma kapsamında ifade veren Deniz Akkaya, “Aramızda her anne-kız arasında yaşanabilecek bir tartışma oldu. Kesinlikle kızıma karşı hakarette bulunmadım, onu darp etmedim” dedi. Ancak savcılık, bu açıklamaları yeterli bulmayarak dava açtı.

Kasten Yaralama Suçu ve İddianame Detayları

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Deniz Akkaya hakkında ‘alt soya karşı kasten yaralama’ suçlamasıyla 4.5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. İddianamede, Akkaya’nın içi demir termos dolu bir çantayı ve kablosuz kulaklığı kızına fırlattığı, tekme tokat atıp boğazını sıkarak A.Ö.’yü yaraladığı öne sürüldü.

Mahkeme Kararı: Cezası Ertelenmedi

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde yaklaşık 4 aydır süren davada mahkeme, Deniz Akkaya’yı ‘alt soya karşı kasten yaralama’ suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Akkaya’nın sabıkasının bulunması ve suça meyilli kişiliğini göz önünde bulundurarak bu cezayı ertelemedi.

A.Ö.'nün İfadesi: Kan Donduran İddialar

A.Ö.’nün ifadesinde, annesinin kendisine tokat attığını, hakaret ve tehditlerde bulunduğunu, termosla vurduğunu ve şiddetli şekilde darp ettiğini belirttiği iddia edildi. İddiaya göre, Deniz Akkaya kızının boğazını sıkmış, yere yatırarak tekme atmıştı. A.Ö. ayrıca, annesiyle tartışmasının babası Efe Önbilgin'le tatil planlarını öğrendikten sonra alevlendiğini belirtti.

Deniz Akkaya'nın İfadesi ve Baba Efe Önbilgin’in Tepkisi

Muhabir Dilek Yaman Demir’e göre, Deniz Akkaya ifadesinde termos olayını kabul etti. A.Ö.’nün devlet korumasına alınması ise hem annesi hem de babası tarafından onaylandı. Öte yandan, baba Efe Önbilgin velayet almak için hukuki sürece başvuracağını belirtti, ancak henüz Türkiye’ye döndüğüne dair bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Simge Sağın'a Konserde çirkin Hareket! Gaziantep Konserinde Yüzüne Çiçek ve Telefon Fırlatıldı!

Simge Sağın'a Konserde çirkin Hareket! Gaziantep Konserinde Yüzüne Çiçek ve Telefon Fırlatıldı!