weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Magazin Burak Özçivit Fahriye’yi evde çiçekle karşıladı, öpmeye doyamadı!

Burak Özçivit Fahriye’yi evde çiçekle karşıladı, öpmeye doyamadı!

Tatil paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu kapatarak İstanbul’daki evine döndü. Ancak bu dönüş, eşi Burak Özçivit’in yaptığı sürprizle çok daha anlamlı bir hale geldi.

Burak Özçivit Fahriye’yi evde çiçekle karşıladı, öpmeye doyamadı!

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, aşklarıyla yıllardır hayranlarının ilgi odağında olmayı başaran ünlü çiftlerden biri. Birlikte geçirdikleri mutlu evliliklerinin yanı sıra iki çocuklarıyla kurdukları aile hayatı, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Tatil paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde tatil sezonunu kapatarak İstanbul’daki evine döndü. Ancak bu dönüş, eşi Burak Özçivit’in yaptığı sürprizle çok daha anlamlı bir hale geldi.

Burak Özçivit’ten Romantik Karşılama

Tatilden dönen Fahriye Evcen, eve dönüşünde Burak Özçivit tarafından oldukça romantik bir jestle karşılandı. Ünlü oyuncu, eşi Fahriye Evcen’i eve döndüğünde çiçeklerle karşılayarak aşkını bir kez daha gösterdi. Bu anları sosyal medya hesabında paylaşan Fahriye Evcen, Burak Özçivit’in jestine kalp emojisi ile yanıt verdi. Çiftin bu romantik anları sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırırken, takipçileri tarafından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fahriye Evcen’in paylaştığı fotoğrafta oğlu Kerem ile evlerinin bahçesinde vakit geçirdiği de görülüyor. İstanbul’daki evlerinin bahçesinden yaptığı bu paylaşım, tatilden dönen güzel oyuncunun ailesine olan bağlılığını ve evine dönüşün ne kadar özel olduğunu gözler önüne serdi.

Fahriye Evcen'in Yaz Tatili Paylaşımları Gündeme Damga Vurdu

Geride bıraktığımız yaz boyunca Fahriye Evcen tatil paylaşımlarıyla gündemden düşmedi. Bodrum’daki lüks villalarında tatil yapan oyuncu, sık sık sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını paylaştı. Özellikle siyah mayosu ile yaptığı paylaşımlar, hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Zarafeti ve güzelliğiyle her zaman dikkat çeken Evcen, yaz tatilinde de bu özelliğini bir kez daha konuşturdu.

Güzel oyuncunun tatil boyunca oğulları Karan ve Kerem ile deniz keyfi yaptığı anları paylaşması, hayranlarını mest etti. Fahriye Evcen’in oğullarıyla olan sevimli fotoğrafları, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu. Evcen’in ailesine olan düşkünlüğü ve annelik paylaşımları, takipçileri tarafından büyük bir takdirle karşılanıyor.

Evcen ve Özçivit Çifti Yıllardır Gözde Bir Aile

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in aşkı, setlerde başlayan bir hikaye. 2017 yılında nikah masasına oturan çift, ilişkilerini evlilikle taçlandırdı. 2019 yılında oğulları Karan’ın dünyaya gelmesiyle mutluluklarına mutluluk katan çift, 2023 yılında ikinci çocukları Kerem’i kucaklarına aldılar.

Mutlu evlilikleri ve aile yaşantılarıyla sürekli olarak gündemde olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, hayranları tarafından “örnek çift” olarak görülüyor. İkili, kariyerlerindeki başarılarının yanı sıra, ailelerine olan düşkünlükleriyle de dikkat çekiyorlar. Özellikle Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’e olan sevgisini her fırsatta dile getirmesi ve ona yaptığı romantik jestlerle sık sık gündeme gelmesi, hayranlarını kendilerine hayran bırakıyor.

Burak Özçivit’in Romantik Jestleri Bitmiyor

Burak Özçivit’in Fahriye Evcen’e olan romantik jestleri aslında sadece bu son sürprizle sınırlı değil. Ünlü oyuncu, sık sık eşine yaptığı sürprizlerle ve jestlerle aşkını gözler önüne seriyor. Özellikle Fahriye Evcen’in doğum günlerinde

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş'tan Fode Ballo-Toure transferde yeni hamle!

Beşiktaş'tan Fode Ballo-Toure transferde yeni hamle!