weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Genel Fahriye Evcen Plaj Pozlarıyla Ortalığı Yıktı Geçti! Bu Sene Verdiği Pozlarıyla Mest Etti

Fahriye Evcen Plaj Pozlarıyla Ortalığı Yıktı Geçti! Bu Sene Verdiği Pozlarıyla Mest Etti

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bu yaz Bodrum'daki lüks yazlıklarında eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla geçirdiği tatilin tadını çıkarırken, sosyal medyayı sallayan plaj pozlarıyla gündeme oturdu.

Fahriye Evcen Plaj Pozlarıyla Ortalığı Yıktı Geçti! Bu Sene Verdiği Pozlarıyla Mest Etti

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bu yaz Bodrum'daki lüks yazlıklarında eşi Burak Özçivit ve çocuklarıyla geçirdiği tatilin tadını çıkarırken, sosyal medyayı sallayan plaj pozlarıyla gündeme oturdu. Fahriye Evcen plaj pozlarıyla ortalığı yıktı geçti! ifadesiyle sosyal medyada büyük ilgi gören ünlü oyuncunun, bu sene verdiği pozlar hayranlarını mest etti.

Tatil Paylaşımları Sosyal Medyayı Salladı

2017 yılında evlenen ve iki çocuk sahibi olan Fahriye Evcen, bu yaz tatilinden sık sık paylaşımlar yaparak takipçilerinin beğenisini topladı. Fahriye Evcen plaj pozlarıyla ortalığı yıktı geçti! başlıklı haberimizde, ünlü oyuncunun Bodrum'daki tatilinde verdiği pozlar ve sosyal medyada aldığı övgüler yer alıyor.

Ayna Pozu Olay Oldu

Fahriye Evcen’in plaja inerken ayna karşısında çektiği bir kare, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Fahriye Evcen plaj pozlarıyla ortalığı yıktı geçti! ifadesiyle öne çıkan bu paylaşım, hayranları tarafından “harika görünüyorsun”, “çok güzelsin”, “kim der iki çocuk annesi” gibi yorumlarla karşılandı.

Tatil ve Yatırım Haberleriyle Gündemde

Son dönemde kazançları ve yatırımlarıyla da gündeme gelen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, Bodrum’daki lüks villalarında yazın keyfini çıkarıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *