weather
25°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin Atiye'den Sahnede Şaşırtan İtiraf! Üçüncü Kez Hamile, "Dördüncü Belki Erkek Olur"

Atiye'den Sahnede Şaşırtan İtiraf! Üçüncü Kez Hamile, "Dördüncü Belki Erkek Olur"

Ünlü şarkıcı Atiye, üçüncü çocuğuna hamile olduğunu sahnede duyurdu. İki kız çocuğu sahibi olan Atiye, üçüncü bebeğinin de kız olacağını açıkladı ve "Dördüncü belki erkek olur" diyerek esprili bir açıklamada bulundu.

Atiye'den Sahnede Şaşırtan İtiraf! Üçüncü Kez Hamile, "Dördüncü Belki Erkek Olur"

Atiye, 2018 yılında müzik yönetmeni ve prodüktör Erol Sebebci ile Almanya’da sessiz sedasız evlenmişti. Uzun süredir özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, yeniden anne-baba olma heyecanını yaşıyor. İki kızı olan ünlü şarkıcının üçüncü bebeğine hamile olduğu sahne performansında ortaya çıktı.

Üçüncü Kez Anne Oluyor

Atiye ve Erol Sebebci çifti, 2019’da Ferahfeza, 2023’te ise Neva adında iki kız çocuklarını kucaklarına almıştı. Üçüncü kez anne olacağını sahnede sevenlerine duyuran Atiye, karnı burnunda çıktığı sahnede bebeğinin cinsiyetinin de kız olduğunu açıkladı. Bu haber, sanatçının hayranları arasında büyük bir mutluluk yarattı.

Cinsiyeti Sahnede Açıkladı

Atiye, sahne performansı sırasında hamile olduğunu ve bebeğinin cinsiyetini paylaşarak hayranlarını bir kez daha şaşırttı. Ünlü şarkıcı, "İkinci bebeği daha geçen yıl dünyaya getirdim. Henüz 1 yaşında. Bir erkek çocuk da istiyorum. Dördüncü belki erkek olur" ifadeleriyle hem esprili bir dille dileklerini paylaştı hem de üçüncü kızının geleceğini duyurdu.

Atiye'nin Müzik Kariyerinde Geri Dönüşü

Atiye, müzik dünyasında ses getiren hit şarkılarıyla tanınıyor. "Salla", "Ya Habibi", "Kal" ve "Yetmez" gibi şarkılarla müzikseverlerin kalbinde taht kuran sanatçı, aynı zamanda ailesine de büyük önem veriyor. İkinci kızı Neva'nın ardından sahnelere geri dönen sanatçı, üçüncü hamileliği ile yine gündemde.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Atiye'nin Kocası Bakın Kimmiş! Eşi Müzik Dünyasından Çıktı!

Atiye'nin Kocası Bakın Kimmiş! Eşi Müzik Dünyasından Çıktı!