weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Magazin Ahu Tuğba’nın Cenaze Masrafı İçin Dudak Uçuklatan Rakam! Türkiye’ye Getirilmesi İçin Servet İstendi!

Ahu Tuğba’nın Cenaze Masrafı İçin Dudak Uçuklatan Rakam! Türkiye’ye Getirilmesi İçin Servet İstendi!

Ahu Tuğba’nın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için istenen dudak uçuklatan rakamlar ve yapılan yardımlar ortaya çıktı.

Ahu Tuğba’nın Cenaze Masrafı İçin Dudak Uçuklatan Rakam! Türkiye’ye Getirilmesi İçin Servet İstendi!

Ünlü sanatçı Ahu Tuğba’nın Miami’deki evinde hayatını kaybetmesi, Türkiye ve sanat dünyasında büyük yankı uyandırırken, cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için istenen yüksek meblağlar gündeme damga vurdu. Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik Calvin, annesinin son anlarını anlatırken cenaze işlemleri ile ilgili yaşadıkları zorluklara da değindi.

Cenaze Masrafları Dudak Uçuklattı

Ahu Tuğba’nın cenazesinin Amerika’dan Türkiye’ye getirilmesi için gereken masrafların oldukça yüksek olduğu ortaya çıktı. Söylemezsem Olmaz programında canlı yayına katılan Anjelik Calvin, annesinin cenazesinin Türkiye’ye getirilip getirilemeyeceği sorusuna, yanında bulunan Hakan Bey şu şekilde yanıt verdi: "Amerika’dan cenazeleri göndermek çok zor. Hem maddi hem de manevi anlamda büyük bir külfet. İnanılmaz yüksek rakamlar telaffuz ediliyor. 15-20 bin dolar, belki daha yüksek paralar talep ediliyor."

Ahu Tuğba'nın Kızı Gözyaşları İçinde Detayları Paylaştı

Programda söz alan Hakan Bey, Anjelik Calvin’in gözyaşları içinde olduğunu belirterek, "Amerika’nın bazı kanunları var. Cenazeyi uçakla gönderebilmek için belli hassas noktalara dikkat etmek gerekiyor. Bu durum da masrafları artırıyor. Anjelik yanımda, çok detay veremiyorum ama gerçekten büyük rakamlarla buradan cenazeyi Türkiye’ye götürebilmek mümkün" şeklinde konuştu.

Kimler Yardım Etti?

Anjelik Calvin, annesinin cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi konusunda birçok kişiden destek teklifi aldıklarını da açıkladı. Hakan Bey bu konuda, "100’e yakın telefon aldık. Kültür Bakanlığı yetkilileri, Sinema Genel Müdürü, çeşitli hayırsever iş adamları, ve siyasetçiler aradılar. Özellikle Kültür Bakanlığı, Dışişleri Eski Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Murat Ongun Bey desteklerini sundular" ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğba’nın cenaze masraflarının karşılanması için, gerek devlet yetkilileri gerekse sanat dünyasından önemli isimler devreye girdi. Özellikle Kültür Bakanlığı’nın bu süreçte aktif rol oynadığı ve cenazenin Türkiye’ye getirilmesi için gerekli prosedürlerin hızlandırıldığı belirtildi. Ayrıca hayırsever iş insanlarının da bu süreçte önemli katkıları oldu.

Anjelik Calvin'in Duygusal Anları

Annesinin vefatının ardından büyük bir acı yaşayan Anjelik Calvin, bu zor süreçte annesinin cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için yapılan yardımlar karşısında duyduğu minnettarlığı dile getirdi. Anjelik Calvin’in yanında bulunan Hakan Bey de Anjelik’in yaşadığı derin üzüntüyü ve yaşanan zorlukları izleyicilerle paylaştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şevval Şahin Nevada Çölü'nde Kendinden Geçti!

Şevval Şahin Nevada Çölü'nde Kendinden Geçti!