weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Magazin Ahu Tuğba'nın Cenazesi Haftalarca ABD'de Bekletildi! Şimdi Türkiye'ye Getiriliyor

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Haftalarca ABD'de Bekletildi! Şimdi Türkiye'ye Getiriliyor

Yeşilçam’ın unutulmaz ismi Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor. Cenazenin cuma veya cumartesi günü İstanbul’a ulaşması bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Ahu Tuğba'nın Cenazesi Haftalarca ABD'de Bekletildi! Şimdi Türkiye'ye Getiriliyor

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından biri olan Ahu Tuğba, 1 Eylül tarihinde ABD’nin Miami kentinde hayatını kaybetmişti. KOAH nedeniyle vefat eden Ahu Tuğba'nın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi için gereken prosedürler tamamlandı. İddiaya göre cenaze, cuma veya cumartesi günü İstanbul'da olacak. Detaylar haberimizde...

ABD'de Hayatını Kaybetti

Ünlü oyuncu Ahu Tuğba, Miami'de kızı Anjelik Calvin ile birlikte yaşadığı evde hayatını kaybetti. KOAH hastalığı nedeniyle yaşama veda eden Ahu Tuğba’nın cenazesi, vasiyeti doğrultusunda Türkiye’ye getirilmek istendi. Ancak, bazı resmi işlemler ve Anjelik Calvin'in pasaport süresinin dolması cenaze naklini geciktirdi.

Soruşturma ve Prosedürler Tamamlandı

Ahu Tuğba'nın vefatının ardından başlatılan soruşturma ve gerekli nakil işlemleri nedeniyle cenazenin Türkiye’ye gelişi birkaç hafta gecikti. Aynı zamanda kızı Anjelik Calvin’in süresi dolan ABD pasaportunun yenilenmesi gerekiyordu. Tüm bu prosedürler tamamlanınca cenazenin nakli için önünde bir engel kalmadı.

Cenaze Cuma veya Cumartesi İstanbul’da Olacak

İddialara göre, Ahu Tuğba’nın cenazesinin cuma veya cumartesi günü İstanbul’a getirileceği belirtiliyor. Cenazenin ne zaman defnedileceği henüz kesinleşmemiş olsa da, Anjelik Calvin'in isteği üzerine cenaze namazının Teşvikiye Camii'nde kılınacağı öğrenildi.

Nakil Masraflarını İş Adamı Karşıladı

Ahu Tuğba’nın ABD’den Türkiye’ye nakledilmesi için gereken maliyetin yaklaşık 20 bin dolar olduğu iddia ediliyor. Bu masrafların ise ismi açıklanmayan bir iş adamı tarafından karşılandığı öne sürüldü. Ahu Tuğba’nın cenazesiyle ilgili son işlemlerin ardından defin tarihinin açıklanması bekleniyor.

Ahu Tuğba Kimdir?

1955 doğumlu olan Ahu Tuğba, Türk sinemasının en popüler dönemlerinde kariyer yapmış, özellikle 1980’li yıllarda oynadığı Yeşilçam filmleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Kariyeri boyunca sayısız filmde başrol oynayan ve sinemaya damga vuran ünlü oyuncu, daha sonra kızı Anjelik Calvin ile ABD’ye yerleşmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TÜBİTAK 393 Personel Alımı, 2024 Başvuru Tarihleri, Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alacak?

TÜBİTAK 393 Personel Alımı, 2024 Başvuru Tarihleri, Hangi Pozisyonlar İçin Personel Alacak?