weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Diyarbakır'da Kayıp Narin İçin 13. Gün! Amca S.G. Adliyeye Sevk Edildi

Diyarbakır'da Kayıp Narin İçin 13. Gün! Amca S.G. Adliyeye Sevk Edildi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından amca S.G. gözaltına alındı ve bugün adliyeye sevk edildi. Arama çalışmaları 13. gününde devam ediyor

Diyarbakır'da Kayıp Narin İçin 13. Gün! Amca S.G. Adliyeye Sevk Edildi

DİYARBAKIR - Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 13. gününde de aralıksız sürdürülüyor. Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, olayla ilgili gözaltına alınan amca S.G. adliyeye sevk edildi.

Soruşturma Amca S.G. Üzerinde Yoğunlaştı

Narin Güran'ın kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan amca S.G.’nin sorgusu devam ediyor. Ankara'dan gelen özel ekip de dahil olmak üzere, jandarma ve polis tarafından çapraz sorguya alınan amcanın, soruşturma sürecinde konuşmak istemediği öğrenildi.

Amca S.G. Adliyeye Sevk Edildi

Üç gündür gözaltında tutulan amca S.G., zırhlı araç ve sıkı güvenlik önlemleri altında Diyarbakır Adliyesi'ne getirildi. Jandarma nezaretinde gerçekleşen bu sevk işleminin ardından, S.G.'nin savcılık ifadesi alındı.

Amcadan Avukat Talebi Geldi

Soruşturma sürecinde avukat talebinde bulunan amcanın, ifadesi avukatlarının gelmesinden sonra alınmaya başlandı. S.G.'ye olay günü bir saat boyunca neden telefonunun kapalı olduğu, köyden hızla çıkma nedeni ve aracında Narin'e ait DNA örneklerinin bulunması gibi sorular yöneltildi.

Telefon İncelemesi Devam Ediyor

Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, amcanın telefonundaki geriye dönük görüşmelerini ve sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerde, S.G.'nin bazı telefon numaralarını ve WhatsApp yazışmalarını sildiği tespit edildi. Bu bulgular da soruşturma dosyasına eklendi.

Arama Çalışmaları Sürüyor

Narin Güran'ın kaybolduğu Tavşantepe Köyü ve çevresinde arama çalışmaları 13. gününde de yoğun bir şekilde devam ediyor. Dün, çok sayıda komando tarafından kırsal Sarıdallı Mahallesi mevkiinde yapılan aramalarda, bazı elbise ve bez parçaları bulundu. Bu parçalar, inceleme için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En Ucuz Sıfır Otomobil Listesi Güncellendi!

En Ucuz Sıfır Otomobil Listesi Güncellendi!