weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Gündem Narin'i Abisi Öldürmüş! Cem Küçük, Şok Gerçeği Açıkladı! Boğarak Küçük Narin'e Kıymış...

Narin'i Abisi Öldürmüş! Cem Küçük, Şok Gerçeği Açıkladı! Boğarak Küçük Narin'e Kıymış...

Diyarbakır’da yaşanan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber'deki Medya Kritik programında cinayetin perde arkasını aydınlatarak, savcılık ifadelerine ulaştığını ve küçük Narin'in ölümüne dair bilinmeyen gerçekleri gün yüzüne çıkardı.

Narin'i Abisi Öldürmüş! Cem Küçük, Şok Gerçeği Açıkladı! Boğarak Küçük Narin'e Kıymış...

Diyarbakır’da yaşanan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde tüyler ürperten detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, TGRT Haber'deki Medya Kritik programında cinayetin perde arkasını aydınlatarak, savcılık ifadelerine ulaştığını ve küçük Narin'in ölümüne dair bilinmeyen gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Bu korkunç cinayetin nasıl işlendiği, kimlerin olaya karıştığı ve suçu kimin üzerine yıkmaya çalıştıkları artık netleşiyor. İşte kan donduran cinayetin ayrıntıları…

Abisi Enes Güran, Narin'i Boğarak Öldürdü!

Cem Küçük’ün açıklamalarına göre, cinayetin arkasında Narin’in abisi Enes Güran bulunuyor. 19 yaşındaki Enes, bir olay sırasında küçük kardeşi Narin’in kendisini görmesi üzerine paniğe kapıldı. Narin’in bu durumu başkalarına söylemesinden korkan Enes, genç kız kardeşini boğarak öldürdü. Yapılan incelemelerde Narin’in yüzünde boğulma izleri bulunurken, Enes’in yüzünde ise Narin'in tırnak izlerine rastlandı. Bu korkunç olayla ilgili olarak savcılık, annenin de olaya tanıklık ettiğini ve cinayete yardım edip etmediği konusunda şüphe taşıdığını belirtiyor.

Annenin Yardım Ettiği Şüphesi

Cem Küçük, savcılığın elde ettiği deliller doğrultusunda annenin de cinayete yardım ettiği konusunda bazı şüphelerin olduğunu ifade etti. Cinayetten sonra paniğe kapılan annenin durumu aileye bildirdiği ve olay yerine amca Salim Güran'ın çağrıldığı öğrenildi. Amca Salim Güran’ın devreye girmesiyle Narin’in cansız bedeni işçiler ve akrabaların yardımıyla bir çuvala konulup dereye atıldı.

Cinayet Sonrası Panik! Anne 3 Kez Amcayı Aradı

Cem Küçük'ün açıklamalarına göre, cinayet sonrasında anne panik halinde amcayı üç kez aradı. Savcılık, bu durumu sorguladı ve "Neden eşinin kardeşini 3 defa aradın?" sorusunu yönelttiğinde, anne bu aramaların sebebini bilmediğini iddia etti. Olayın ardından saat 15.40 civarında Narin’in öldürüldüğü, 16.00 civarında ise amca Salim Güran’ın devreye girerek cesedi ortadan kaldırmaya çalıştığı öğrenildi.

Ceset Dereye Atıldı

Savcılık kayıtlarına göre, amca Salim Güran ve beraberindeki Nevzat Bahtiyar, Fuat Güran, Maşallah Güran ve işçi Mehmet Selim Atasoy, Narin’in cansız bedenini bir çuvala koyarak dereye attılar. Bu sırada Salim Güran’ın hesabından 200 bin TL para çekildiği tespit edildi. Savcılık, bu olayı bilen toplamda 10 kişi olduğunu ve suçun itirafçıya yıkılarak olayın kapatılmaya çalışıldığını düşünüyor.

Telefonlar Silindi, İtirafçı Kurban Seçildi

Olayın büyüyeceğini düşünmeyen aile üyeleri, suçlu olarak bir itirafçıyı seçtiler. Bu itirafçının suçu üstlenmesiyle olayı örtbas etmeye çalışan aile, telefonlarındaki tüm verileri ve sosyal medya yazışmalarını sildi. Ancak savcılığın yürüttüğü detaylı inceleme ile gerçekler gün yüzüne çıkmaya başladı. Cem Küçük, ayrıca amca ile annenin arasında herhangi bir ilişki olmadığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zamlı Tüp Fiyatları 2024 Ne Kadar Oldu? Aygaz, Mogaz, Bizimgaz ve İpragaz Güncel Fiyatları

Zamlı Tüp Fiyatları 2024 Ne Kadar Oldu? Aygaz, Mogaz, Bizimgaz ve İpragaz Güncel Fiyatları