weather
27°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence MasterChef Türkiye’de Krem Karamel Finali! Şirin, Kerem, Erim ve Hakan 11. Haftaya Geçti!

MasterChef Türkiye’de Krem Karamel Finali! Şirin, Kerem, Erim ve Hakan 11. Haftaya Geçti!

MasterChef Türkiye'nin 12 Ekim 2024 tarihli bölümünde yarışmacılar, krem karamel yapmak için mutfağa girdi. Zorlu tarif karşısında bazı yarışmacılar başarısız olurken, Şirin, Kerem, Erim ve Hakan en iyi tabakları çıkararak 11. haftaya geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye’de Krem Karamel Finali! Şirin, Kerem, Erim ve Hakan 11. Haftaya Geçti!

Krem Karamel Zorluğu: "Yapamayanların İşi Rast Gitmedi"

MasterChef Türkiye'de 10. haftanın son oyununda yarışmacılar, şeflerin verdiği krem karamel tarifini en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Mehmet Şef, yarışma başlamadan önce, "Bugüne kadar bunu yapan çok az kişi oldu. Yapamayanların işi rast gitmedi" diyerek zorluğun altını çizdi. Yarışmacılar, hem teknik bilgi hem de sabır gerektiren bu klasik tatlıyı hazırlamakta zorlandı. Bazı yarışmacılar tabaklarını çıkaramazken, başarılı olanlar 11. haftaya geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye'de Krem Karamel Yarışmasını Kim Kazandı?

Zorlu geçen krem karamel yarışmasında şeflerin beğenisini kazanan ilk isim Şirin oldu. Şirin, daha önce evde denediği tarifle başarıya ulaştı. Yarışmanın ardından mutluluğunu şu sözlerle paylaştı:

“Çok mutluyum, iki denemişim. Mehmet Şef'in tarifini denedim. 11. haftaya hoş geldim diyorum kendime.”

Yarışmanın ikinci en iyi tabağını ise Kerem çıkardı. İlk defa krem karamel yapan Kerem, teknik yaklaşımlarıyla bu tatlıda başarılı oldu ve şunları söyledi:

“Benim için çok güzel bir hafta oldu. Krem karamel daha önce yapmadığım bir tatlıydı. Teknik olarak yaklaştım. Git gide yarışmanın zorluğu artıyor. Ben de bu zorlukta en güçlü şekilde devam ediyorum.”

Erim ve Hakan da 11. Haftaya Geçti

Gecenin üçüncü en iyi krem karameli yapan yarışmacı Erim oldu. Erim, bu tarife çok çalıştığını ve evde defalarca deneme yaptığını belirterek şu sözleri paylaştı:

“Bu tarife çok çalışmıştım. Evde tekrar tekrar denemesini yapmıştım. Çok mutluyum, bir sonraki haftaya geçtim.”

Dördüncü başarılı isim ise Hakan oldu. Hakan, tatlı yapmayı korkulu rüyası olarak nitelendirirken, bu sefer kendini aştığını söyledi:

“Krem karamel benim için de korkulu rüyaydı. Sanırım tatlı konusunda kendimi aşmaya başladım.”

Onur Rekor Kırdı: 10 Haftadır Potaya Girmeyen Yarışmacı!

Onur, gecenin beşinci başarılı ismi olarak 11. haftaya geçmeye hak kazandı. Onur, aynı zamanda 10 haftadır potaya girmeyerek bir rekor kırdı. Eleme potasına hiç girmemesiyle ilgili olarak Onur şunları söyledi:

“Son eleme adayı oyununda krem karamel yaptık. Güzel yaptığımı düşündüm ama tadına baktığımda şekerinin az olduğunu gördüm. 10 haftadır potaya girmeyen yarışmacı oldum. Mutluyum.”

MasterChef Türkiye 12 Ekim 2024 Eleme Adayı Kim Oldu?

Krem karamel aşamasını geçemeyen ve başarısız tabaklar çıkaran yarışmacılar arasında Ezgi, Alper, Muratcan, Beyza, Semih ve Kaan yer aldı. Ancak yarışmanın devamında sakatat kullanarak en iyi tabak çıkaran Beyza, 11. haftaya geçen isim oldu. Beyza, şeflerin favori sakatatlarından taşlık kullanarak başarılı bir tabak hazırladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cedi Osman’dan NBA’e Dönüş Mesajı! “Kariyerim Bitmedi”

Cedi Osman’dan NBA’e Dönüş Mesajı! “Kariyerim Bitmedi”