weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Eğlence MasterChef Türkiye'de Dokunulmazlık Oyununda 3. ve 4. Eleme Adayı Şok Etti! Beril Gözyaşlarını Tutamadı!

MasterChef Türkiye'de Dokunulmazlık Oyununda 3. ve 4. Eleme Adayı Şok Etti! Beril Gözyaşlarını Tutamadı!

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yine büyük bir heyecan yaşandı. Yarışmacılar, şeflerin beklentilerini karşılamak için kıyasıya bir mücadele verirken, bölüm sonunda haftanın 3. ve 4. eleme adayları da belli oldu. İşte detaylar...

MasterChef Türkiye'de Dokunulmazlık Oyununda 3. ve 4. Eleme Adayı Şok Etti! Beril Gözyaşlarını Tutamadı!

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde yine büyük bir heyecan yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri olduğu yarışmada, Mavi Takım ve Kırmızı Takım, dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, şeflerin beklentilerini karşılamak için kıyasıya bir mücadele verirken, bölüm sonunda haftanın 3. ve 4. eleme adayları da belli oldu. İşte detaylar...

Mavi ve Kırmızı Takım Kıyasıya Yarıştı

MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde, Mavi ve Kırmızı Takım dokunulmazlık için karşı karşıya geldi. İlk etapta yarışmacılardan, dünya mutfağından seçilmiş 7 klasik yemek yapmaları istendi. Ciğer Terrine, Karides Kokteyl, Vol-Au-Vent, Chicken Kiev, Steak Diane, Beef Stroganoff ve Belle Helene gibi zorlu yemekler, takımların aşçılık becerilerini zorladı.

Bu ilk aşamanın ardından yarışmacılar, ikinci etapta Macar Gulaş yaparak yeteneklerini bir kez daha kanıtlamaya çalıştılar.

Kırmızı Takım Dokunulmazlığı Kazandı

Yarışmanın sonunda yapılan değerlendirme sonucunda, bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım Kırmızı Takım oldu. Kırmızı Takım yarışmacıları, zorlu yemeklerin üstesinden başarıyla gelerek takım halinde dokunulmazlık elde etti.

Mavi Takım Kaptanı Kaan’dan İddialı Açıklamalar

Dokunulmazlık mücadelesi sırasında Mavi Takım Kaptanı Kaan, takım arkadaşlarına moral vererek oyunu kazanabileceklerine dair güvenini belirtti. Kaan, "4-1 geriye düştüğümüzde takımda bir kırılma yaşandı, ama ben ‘bu işi çevirebiliriz’ dedim. Güçlü bir stratejiyle ilerledik, ama maalesef kendi performansımla puan kazandıramadım. Ancak ekibe güvenim tamdı ve kazandık. Tatlı etabında başarılı olmamız bizi mutlu etti, rehavete kapılmadan devam edeceğiz." dedi.

Beril Duygusal Anlar Yaşadı

Yarışmanın en dikkat çekici anlarından biri, Mavi Takım yarışmacılarından Beril’in duygusal anlarıydı. Ezgi ile konuşma sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Beril, nedenini şöyle açıkladı: "Bu durum dokunulmazlıkla ya da elemeye çıkma korkusuyla alakalı değil. Sorun, kendi performansımla ilgili. Tabağımı çıkaramadım ve kendimle bir düşüş yaşıyorum. Ama umarım bu duygusal durumdan güçlü bir şekilde çıkacağım."

Şeflerin Zorlu Yemek Talepleri

Yarışmanın ilk etabında yarışmacılardan oldukça zorlayıcı yemekler yapmaları istendi. Ciğer Terrine, Karides Kokteyl, Vol-Au-Vent, Chicken Kiev, Steak Diane, Beef Stroganoff ve Belle Helene gibi klasik dünya mutfağı tarifleri yarışmacılar için büyük bir sınav niteliğindeydi. Yarışmacılar, bu yemekleri en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yaptılar.

Haftanın Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlık oyununda kaybeden Mavi Takım’da bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu oyunu kazanan yarışmacı Nevzat oldu. Nevzat, 3. eleme adayı olarak Alper’i seçti. Takım arkadaşları arasında yapılan oylamada en fazla oy alan Muratcan, 4. eleme adayı olarak potaya girdi. Böylece haftanın 3. ve 4. eleme adayları belirlenmiş oldu.

Dokunulmazlık Oyunu Sonrası Beklentiler

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi Takım'da yarışmacılar oldukça stresli bir süreç yaşarken, eleme adayları için heyecan doruktaydı. Kaptan Kaan ve bireysel dokunulmazlık kazanan Nevzat, takım içindeki dinamikleri analiz ederek ilerleyen oyunlar için stratejilerini belirledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aslıhan Malbora, Venedik Film Festivali’nde Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı

Aslıhan Malbora, Venedik Film Festivali’nde Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı