weather
25°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Magazin MasterChef Somer, Danilo, Mehmet Şefin Burçları Ortaya Çıktı! Hangi Şef Hangi Burç?

MasterChef Somer, Danilo, Mehmet Şefin Burçları Ortaya Çıktı! Hangi Şef Hangi Burç?

MasterChef jürilerinin burçları ortaya çıktı! Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna hangi burç? İşte MasterChef jürilerinin burçları ve özellikleri.

MasterChef Somer, Danilo, Mehmet Şefin Burçları Ortaya Çıktı! Hangi Şef Hangi Burç?

TV8'in fenomen yemek yarışması MasterChef, yarışmacıları kadar jüri üyeleriyle de sık sık gündeme geliyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri koltuğunda oturduğu programda, şeflerin farklı karakterleri dikkat çekiyor. Bu karakter farklarının altında yatan sebebin, onların burçları olduğu konuşuluyor. Peki, MasterChef jürilerinin burçları ne? İşte şeflerin burçları ve taşıdıkları özellikler...

Mehmet Yalçınkaya – Kova Burcu

Mehmet Yalçınkaya, 21 Ocak doğumlu ve Kova burcu. Yarışmada sivri dilli ve sert tavırlarıyla tanınan Yalçınkaya, Kova burcu erkeklerinin tipik özelliklerini taşıyor. Kova burcu, iş hayatında koruyucu, kollayıcı ve anlayışlı olabileceği gibi, radikal kararları ve kökten değişiklikleriyle çevresini şaşırtabilir.

Somer Sivrioğlu – İkizler Burcu

Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs doğumlu ve İkizler burcu. Yarışmacıları motive eden yapısıyla bilinen Somer Şef, İkizler burcunun tipik özelliklerini yansıtıyor. İkizler burcu, zeki, konuşkan ve meraklı yapısıyla tanınır. Yarışmada da bu özellikleri sayesinde ortamın iletişimcisi rolünü üstleniyor.

Danilo Zanna – Koç Burcu

Danilo Zanna, 15 Nisan doğumlu ve Koç burcu. Yarışmaya enerjisiyle damga vuran Zanna, Koç burcunun enerjik, hareketli ve sempatik yapısını taşıyor. Koç burcu erkekleri, özellikle dinamik ve neşeli karakterleriyle dikkat çekerken, Zanna da bu özellikleriyle izleyicilerin favorileri arasında.


SEO Başlık: MasterChef Jürilerinin Burçları Belli Oldu: Hangi Şef Hangi Burç?

SEO Meta Açıklama: 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demi Moore'dan Şok Eden Kilo Verme Sırrı! 60 Mil Bisiklet Sürerek Eski Formuna Kavuştu!

Demi Moore'dan Şok Eden Kilo Verme Sırrı! 60 Mil Bisiklet Sürerek Eski Formuna Kavuştu!