weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi Başladı! Deneyimli Teknik Adam Ekibini Oluşturuyor

Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi Başladı! Deneyimli Teknik Adam Ekibini Oluşturuyor

Trabzonspor’da Abdullah Avcı döneminin sona ermesiyle birlikte yeni teknik direktör Şenol Güneş, bordo-mavili takımın başına geçti. 72 yaşındaki deneyimli hoca, Trabzonspor'daki ikinci dönemine coşkulu bir karşılamayla başladı.

Trabzonspor'da Şenol Güneş Dönemi Başladı! Deneyimli Teknik Adam Ekibini Oluşturuyor

 Taraftarlar tarafından büyük bir sevgi seliyle karşılanan Güneş, takımın başındaki ilk antrenmanına çıkacak. Peki, Şenol Güneş'in teknik ekibi kimlerden oluşacak? İşte detaylar…

Şenol Güneş Trabzonspor'a Geri Döndü

Trabzonspor tarihinin efsanevi isimlerinden biri olan Şenol Güneş, yeniden takımın başına geçerek taraftarları heyecanlandırdı. Deneyimli teknik adam, Trabzon’a gelişinin ardından taraftarlar tarafından havalimanında coşkuyla karşılandı. Güneş, bordo-mavili takımın başındaki ilk antrenmanını bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Teknik Ekipte Kimler Yer Alacak?

Şenol Güneş, Trabzonspor'daki yeni görevinde kendine güçlü bir teknik ekip oluşturmak için harekete geçti. Daha önce ekibinde yer alan isimler Şeref Çiçek ve Mehmet Kulaksızoğlu, Güneş’in teknik ekibinde yine yer alacak. Bunun yanı sıra Trabzonspor’un eski futbolcuları Hüseyin Çimşir ve Ergin Keleş'in de teknik ekibe dahil edilmesi bekleniyor.

Tolga Zengin’e Teknik Ekip Daveti

Şenol Güneş’in ekibine bir başka önemli ismin de katılması gündemde. Trabzonspor’un eski kaptanı Tolga Zengin'e, Güneş tarafından teknik ekipte görev alması için davet gönderildiği öğrenildi. Zengin ile bir görüşme daha yapılacağı ve anlaşmanın büyük olasılıkla tamamlanacağı belirtiliyor. Tolga Zengin'in bu görevi kabul etmesi durumunda, Trabzonspor’un teknik ekibi daha da güçlenecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çağatay Ulusoy'dan Sürpriz Aşk! Ünlü Oyuncuyla Yeni İlişkisi Ortaya Çıktı, Serenay Sarıkaya İle Kıyaslanıyor!

Çağatay Ulusoy'dan Sürpriz Aşk! Ünlü Oyuncuyla Yeni İlişkisi Ortaya Çıktı, Serenay Sarıkaya İle Kıyaslanıyor!