weather
23°
İstanbul
00:00:00
İmsak vaktine kalan
OkurHaber Spor Trabzonspor Eyüpspor maç özeti, golleri! Golsüz Berabere Kaldı

Trabzonspor Eyüpspor maç özeti, golleri! Golsüz Berabere Kaldı

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Eyüpspor deplasmanına çıktı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor Eyüpspor maç özeti, golleri! Golsüz Berabere Kaldı

Teknik direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor, Süper Lig'in 4. haftasında Eyüpspor deplasmanına çıktı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı. Bu sezon Süper Lig'de henüz galibiyet alamayan Trabzonspor, ikinci kez sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.

Savic Son Anda Kadrodan Çıkarıldı

Trabzonspor'da maç öncesi yaşanan sakatlık şoku, Savic'in ısınma sırasında sağ üst adalesinde gerginlik hissetmesiyle yaşandı. Bu nedenle Savic ilk 11'den çıkarıldı ve yerine Lundstram sahaya dahil oldu. Ayrıca, Ali Şahin Yılmaz da yedek kadroya alındı.

Enis Destan Sakatlanarak Oyundan Çıkmak Zorunda Kaldı

Karşılaşmanın son dakikalarında Trabzonspor'un genç forveti Enis Destan, kaleci Berke Özer ile girdiği ikili mücadelede omzunun üzerine düşerek sakatlandı. Enis, oyuna devam edemeyerek yerini yeni transfer Muhammed Cham'a bıraktı.

Maçtan Önemli Anlar

  • 2. Dakika: Eyüpspor'un duran top organizasyonunda Robin Yalçın, Trabzonspor ceza sahasında şutunu çekti, ancak kaleci Uğurcan Çakır tehlikeyi önledi.
  • 19. Dakika: Tayfur Bingöl, Trabzonspor ceza sahasına girip Thiam'a pasını çıkardı, ancak Mendy topu uzaklaştırdı.
  • 42. Dakika: Samu Saiz'in akıl dolu aşırtma vuruşunu Uğurcan, geriye doğru uzanarak kornere çeldi.

Penaltı Kararı İptal Edildi

Maçın 79. dakikasında Eyüpspor lehine verilen penaltı kararı, VAR incelemesi sonrası hakem Atilla Karaoğlan tarafından iptal edildi. Bu karara gerekçe olarak Seslar'ın kendisini yere attığı gösterildi ve oyuncuya sarı kart verildi.

Trabzonspor'un Galibiyet Hasreti Sürüyor

Bu sezon Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, 2 puanla 15. sırada yer alırken, Eyüpspor ise 8 puanla maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Bordo-mavililer, yeni teknik direktör arayışları sürerken, ligdeki kötü gidişata son vermek için mücadele etmeye devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 KPSS Önlisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2024 KPSS Önlisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?