weather
27°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Spor Sanchez’e Real Madrid’den Büyük Teklif! Devre Arasında Galatasaray’dan Ayrılabilir

Sanchez’e Real Madrid’den Büyük Teklif! Devre Arasında Galatasaray’dan Ayrılabilir

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Davinson Sanchez, devre arası transfer döneminde Real Madrid'in transfer listesine girdi. Arjantin basınına göre, İspanyol devi, savunmadaki sorunları çözmek için Sanchez’i kadrosuna katmayı planlıyor. Real Madrid'in, Galatasaray’a yüklü bir teklif yapması bekleniyor.

Sanchez’e Real Madrid’den Büyük Teklif! Devre Arasında Galatasaray’dan Ayrılabilir

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, devre arası transfer döneminde Real Madrid'in radarına girdi. Arjantin basınından Ole'nin haberine göre, İspanyol devi Sanchez için harekete geçmeye hazırlanıyor.


Real Madrid, Davinson Sanchez İçin Transfer Hamlesi Yapmaya Hazırlanıyor

Galatasaray'ın bu sezonki en dikkat çeken isimlerinden biri olan Davinson Sanchez, devre arasında büyük bir transfer hamlesiyle karşı karşıya kalabilir. Avrupa devleri, Süper Lig'deki performansıyla dikkat çeken futbolcuları kadrolarına katmak için harekete geçiyor. Son olarak, Real Madrid, Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez için nabız yoklamaya başladı.

Süper Lig'den Bir Yıldız Daha İspanya'ya Gidebilir

Real Madrid, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Süper Lig'den Arda Güler’i kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise Madrid ekibinin gözü, Davinson Sanchez'de. Galatasaray formasıyla gösterdiği başarılı performansla fark yaratan Sanchez, kısa sürede Okan Buruk'un en güvendiği isimlerden biri haline geldi.

Reddedilmesi Zor Bir Teklif Yolda

Arjantin basınından Ole'nin haberine göre, Real Madrid'in 28 yaşındaki savunmacı Davinson Sanchez için devre arasında Galatasaray'a yüksek bir bonservis bedeli ile teklif yapması bekleniyor. Bu teklifin, hem Galatasaray hem de oyuncu için reddedilmesi zor bir teklif olabileceği belirtiliyor.


Galatasaray’ın Kapısı Ara Transfer Döneminde Çalınabilir

Davinson Sanchez, yaz transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan 9.5 milyon euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı-kırmızılı takımda oynadığı günden bu yana, stoper mevkiinde gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. Bu sezon 7 maçta forma giyen Sanchez, savunmadaki etkili oyunuyla bir gol ve bir asist yaparak skora da katkı sağlamış durumda.


Real Madrid’in İlgisi Flaş Bir Transfer Hamlesine Dönüşebilir

İspanya La Liga'nın dev kulübü Real Madrid, savunmadaki bazı sorunlarını çözmek için Sanchez'i kadrosuna katmayı planlıyor. Real Madrid, devre arası transfer döneminde Galatasaray’ın kapısını çalarak, Sanchez'i takıma katmak için önemli bir teklif sunabilir.

Kolombiyalı oyuncunun da böyle bir teklifin gelmesi durumunda Real Madrid gibi büyük bir kulübe gitmeye sıcak baktığı iddia ediliyor. Transfer gerçekleşirse, Galatasaray’ın bu kritik oyuncusunu devre arasında kaybetme ihtimali bulunuyor.

Galatasaray İçin Zorlu Bir Ara Transfer Dönemi Kapıda

Yaz transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Galatasaray, ara transfer döneminde de oyuncularına duyulan ilgiyle karşı karşıya kalabilir. Davinson Sanchez gibi kilit bir oyuncuyu kaybetmek, Galatasaray için sezonun kalan kısmında savunma hattında sorunlar yaratabilir. Yönetim, gelen teklifleri değerlendirirken takımın hedeflerini de göz önünde bulunduracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zeynep Bastık Ne Ameliyatı Oldu? Neyin Var, Hastalığı Ne? Hastaneden Fotoğraf Paylaştı

Zeynep Bastık Ne Ameliyatı Oldu? Neyin Var, Hastalığı Ne? Hastaneden Fotoğraf Paylaştı