weather
25°
İstanbul
00:00:00
İkindi vaktine kalan
OkurHaber Spor Osimhen’in Galatasaray’da Kalacağı Açıklandı! Sezon Sonuna Kadar Ayrılık Yok!

Osimhen’in Galatasaray’da Kalacağı Açıklandı! Sezon Sonuna Kadar Ayrılık Yok!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Osimhen'in ocak ayında ayrılacağına dair iddiaları yalanladı. Hatipoğlu, Osimhen’in haziran ayına kadar Galatasaray’da kalacağını ve oyuncunun kulüpte mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca Okan Buruk ile birlikte şampiyonluk ve Avrupa Ligi finali hedeflediklerini vurguladı.

Osimhen’in Galatasaray’da Kalacağı Açıklandı! Sezon Sonuna Kadar Ayrılık Yok!

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Victor Osimhen'in devre arasında takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirtti. Osimhen’in sezon sonuna kadar Galatasaray forması giyeceğini ifade eden Hatipoğlu, oyuncunun Galatasaray’da mutlu olduğunu ve takımda kalmaya devam edeceğini söyledi.

Osimhen Sezon Sonuna Kadar Galatasaray’da

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ettikleri derbi sonrası, Radyospor’da katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Osimhen’in devre arasında ayrılacağı yönündeki iddiaları reddeden Hatipoğlu, "Osimhen, haziran ayına kadar Galatasaray’ın futbolcusu. Ocak ayında gitmesi söz konusu değil," ifadelerini kullandı.

"Osimhen Çok Mutlu, Planlarımızda Yer Alıyor"

Hatipoğlu, Osimhen’in Galatasaray’da oynamaktan mutlu olduğunu vurgulayarak, "Osimhen Galatasaray’a çok bağlı. Onunla sezon sonrasını da planlıyoruz. İnsan mutlu olduğu yerde kalır," dedi. Bu açıklamayla oyuncunun geleceği hakkında çıkan spekülasyonlara son noktayı koydu.

Derbi Galibiyeti ve Hakem Tartışmaları

Fenerbahçe karşısında alınan galibiyetin ardından konuşan Hatipoğlu, maçın hakem kararlarına değindi. "3-0'dan sonra çalınan penaltı kararı yanlıştı. Hakem futbolun ruhuna aykırı bir penaltı verdi," diyerek maçın yönetimi konusunda eleştirilerini dile getirdi.

Okan Buruk ve Şampiyonluk Hedefi

Hatipoğlu, teknik direktör Okan Buruk hakkında da övgü dolu sözler söyledi. "Okan Hoca bizim kahramanımız. Onunla birlikte Avrupa’da final oynamayı hedefliyoruz," dedi. Ayrıca Galatasaray’ın 25. şampiyonluğa ve 5. yıldıza ulaşacağını belirterek, hedeflerinin UEFA Avrupa Ligi'nde final olduğunu ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaelispor Takım Otobüsüne Tabancalı Saldırı! Elinde Silahla Otobüsün Peşinden Koştu

Kocaelispor Takım Otobüsüne Tabancalı Saldırı! Elinde Silahla Otobüsün Peşinden Koştu