weather
23°
İstanbul
00:00:00
Öğle vaktine kalan
OkurHaber Spor Memphis Depay'den Sürpriz Transfer! Yıldız İsim Borç Batağındaki Corinthians’a İmza Attı!

Memphis Depay'den Sürpriz Transfer! Yıldız İsim Borç Batağındaki Corinthians’a İmza Attı!

Dünyanın en değerli kulüpsüz forvet oyuncularından biri olan Memphis Depay, Brezilya’nın köklü kulüplerinden Corinthians ile 2026 yılı sonuna kadar sürecek bir sözleşme imzaladı. Depay’in maaşının büyük bir kısmı sponsorlar tarafından karşılanacak.

Memphis Depay'den Sürpriz Transfer! Yıldız İsim Borç Batağındaki Corinthians’a İmza Attı!

Hollandalı yıldız futbolcu Memphis Depay, profesyonel kariyerindeki altıncı kulübü olan Corinthians ile 2026 yılı sonuna kadar sürecek bir sözleşmeye imza attı. Brezilya'nın güvenilir kaynaklarından Globo Esporte’ye göre, Corinthians’ın mevcut finansal zorlukları nedeniyle, Depay’in maaşının büyük bir kısmı Esportes da Sorte adlı online bahis platformu tarafından karşılanacak. Toplamda yaklaşık 11,3 milyon Euro kazanacak olan Depay’in bu miktarın 9,2 milyon Euro'sunu sponsordan alacağı belirtiliyor. Geri kalan %19’luk kısım ise Corinthians tarafından ödenecek.

Corinthians’ın Borç Yükü ve Depay Transferi

Corinthians, Brezilya’da 322 milyon Euro borçla zor günler geçiriyor. Brezilya Ligi’nde düşme hattında bulunan takım, bu transferle hücum hattındaki eksiklikleri gidermeyi amaçlıyor. Yedi kez Brezilya şampiyonu olan kulüp, bu sezon oynadığı 25 maçta yalnızca 22 gol atabildi ve Depay’in takıma katılmasıyla bu sorunu çözmeyi hedefliyor.

Depay’in Piyasa Değeri ve Performansı

Memphis Depay, Corinthians’ın kadrosuna katılan en değerli oyunculardan biri oldu. Piyasa değeri 10 milyon Euro olan Depay, takımın en değerli ikinci oyuncusu oldu. Depay’in performans bilgilerine göre, profesyonel kariyerinde 459 maçta 172 gol atarken, 97 asist yaparak etkileyici bir performans sergiledi.

İlk Hollandalı Futbolcu

Corinthians tarihine geçen Memphis Depay, kulübün ilk Hollandalı oyuncusu oldu. Depay, daha önce PSV Eindhoven, Manchester United, Olympique Lyon, Barcelona ve Atlético Madrid gibi önemli kulüplerde forma giymişti. Brezilya’da yeni bir maceraya atılan oyuncu, hücum hattındaki sorunları çözerek Corinthians’ın küme düşme tehlikesini bertaraf etmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elçin Afacan’ın Son Hali Yok Artık Dedirtti! 28 Kilo Verdi, Yeni Görüntüsüyle Beğeni Topladı

Elçin Afacan’ın Son Hali Yok Artık Dedirtti! 28 Kilo Verdi, Yeni Görüntüsüyle Beğeni Topladı