weather
25°
İstanbul
00:00:00
Akşam vaktine kalan
OkurHaber Spor Kocaelispor Takım Otobüsüne Tabancalı Saldırı! Elinde Silahla Otobüsün Peşinden Koştu

Kocaelispor Takım Otobüsüne Tabancalı Saldırı! Elinde Silahla Otobüsün Peşinden Koştu

Kocaelispor’un oyuncu ve teknik heyetini taşıyan otobüs, Bolu’da bir dinlenme tesisinde saldırıya uğradı. Sözlü tepkilerin ardından bir kişi, elinde tabanca ile otobüsün peşinden koştu. Kocaelispor, olayın ardından saldırganlar hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Kocaelispor Takım Otobüsüne Tabancalı Saldırı! Elinde Silahla Otobüsün Peşinden Koştu

Kocaelispor’un oyuncuları ve teknik heyetini taşıyan takım otobüsü, Bolu’da bir grup tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğradı. Olay sırasında bir kişi elinde tabanca ile otobüsün arkasından koştu. Kocaelispor, saldırganlar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bolu’da Dinlenme Tesisinde Saldırı

Olay, 21 Eylül tarihinde Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde bulunan bir dinlenme tesisinde meydana geldi. 1'inci ligin 6. haftasında deplasmanda Çorum Futbol Kulübü ile oynayacağı maç için seyahat eden Kocaelispor, Bolu’daki bir tesise uğradı. Takım otobüsü hareket ederken, tesiste bulunan bir grup tarafından sözlü tepkilerle karşılaştı.

Tabancalı Saldırgan Paniğe Yol Açtı

Saldırı sırasında, grubun içinden bir kişi elinde tabanca ile takım otobüsünün arkasından koştu. Bu anlar çevredeki kişiler tarafından görüntülenirken, saldırı sonrası Kocaelispor Kulübü yetkilileri olayı gerçekleştiren kişiler hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Kocaelispor’dan Suç Duyurusu

Kocaelispor Kulübü olayın ardından yaptığı açıklamada, "Bolu’da futbolcu, teknik heyet ve kulüp emekçilerini taşıyan otobüsümüze yönelik sözlü ve fiziki saldırıyı gerçekleştirenler hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Saldırganların en ağır cezaları almaları adına yasal süreci titizlikle takip edeceğiz," ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karadut Tayfun'u Şükrü Özyıldız'ın Sevgilisi Kim? Dekoltesiyle öyle pozlar verdi ki... Görenler mest oldu

Karadut Tayfun'u Şükrü Özyıldız'ın Sevgilisi Kim? Dekoltesiyle öyle pozlar verdi ki... Görenler mest oldu