weather
23°
İstanbul
00:00:00
Güneş vaktine kalan
OkurHaber Spor İtalyan basını yazdı! Galatasaray Victor Osimhen transferi için görüşüyor!

İtalyan basını yazdı! Galatasaray Victor Osimhen transferi için görüşüyor!

Galatasaray, Napoli’den Victor Osimhen’i kadrosuna katmak için görüşmelere başladı. Transferin ardında Icardi’nin sakatlığı yatıyor.

İtalyan basını yazdı! Galatasaray Victor Osimhen transferi için görüşüyor!

Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırarak Napoli’nin yıldız forveti Victor Osimhen’i kadrosuna katmak için harekete geçti. İddialara göre, Galatasaray yönetimi Nijeryalı golcüyü kiralamak amacıyla Napoli ile temaslarını sürdürüyor.

İtalyan Basını: Galatasaray, Osimhen İçin Harekete Geçti

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, Galatasaray, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli’ye transferi iptal olan Victor Osimhen için Napoli ile iletişime geçti. RMC Sport ise Nijeryalı futbolcunun Galatasaray’ın teklifini kabul ettiğini ve Sarı-Kırmızılı yönetimden iki yetkilinin Osimhen transferini sonuçlandırmak üzere İtalya’ya gittiğini öne sürdü.

Icardi’nin Sakatlığı Transferi Hızlandırdı

Galatasaray’ın bu transferde hızlanmasının arkasındaki en büyük nedenin, takımın golcü ismi Mauro Icardi’nin sakatlığı olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar, Avrupa'da transfer döneminin kapanmasını bir fırsat olarak değerlendirerek, taraftar desteğini yeniden kazanmayı hedefliyor.

Osimhen’in Performansı ve Napoli’deki Durumu

Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla tüm kulvarlarda 32 maça çıkan Victor Osimhen, 17 gol ve 4 asistlik performansıyla dikkat çekti. Piyasa değeri 100 milyon euro olarak belirlenen 25 yaşındaki forvetin, Napoli’de teknik direktör Antonio Conte ile sorunlar yaşadığı ve bu nedenle Conte’nin Romelu Lukaku’yu kadroya dahil ettiği biliniyor.

Transfer Sürecinde Son Durum

Galatasaray’ın bu dev transferi sonuçlandırıp sonuçlandıramayacağı merakla bekleniyor. Avrupa futbol piyasasında adından söz ettiren Victor Osimhen, Sarı-Kırmızılı formayı giyerse Süper Lig’e damga vuracak bir transfer olarak tarihe geçebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Levent Gültekin’den CHP’ye Sert Eleştiri: Ya Delirmiş Ya Satılmış Olmaları Lazım

Levent Gültekin’den CHP’ye Sert Eleştiri: Ya Delirmiş Ya Satılmış Olmaları Lazım